Un bărbat a murit, după ce a fost împins pe linia tramvaiului 25

accident_tramvai.jpg

Bărbatul a fost împins în faţa tramvaiului de către un om al străzii
Foto:Arhivă Click!

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a muritdupă ce a fost lovit de tramvai. Potrivit primelor informaţii din partea Societăţii de Transport Bucureşti acesta ar fi fost împins de către un om al străzii în faţa mijlocului de transport. Poliţiştii sosiţi la faţa locului încearcă să afle cum a avut loc acest accident.

Incidentul a avut loc pe Şoseaua Progresului, în staţia de tramvai Calea 13 Septembrie. Potrivit mesajul scris de către Soceitatea de Transport Bucureşti pe pagina de Twitter, bărbatul rănit are vârsta de 54 de ani. El se afla în refugiu atunci când se pare că ar fi fost împins pe şine de un om al străzii. Bărbatul a fost lovit din lateral de către tramvaiul sosit în staţie. Medicii au încercat să îi salveze viaţa bărbatului, dar după mai multe minute în care au efectuat manevre de resusicitare fără reuşită, au fost nevoiţi să pronunţe decesul. 

zona_13_sept.jpg

zona 13 septembrie barbat lovit de tramvai
Foto: captură DIGI24

Zona 13 Septembrie este blocată, iar circulaţia a zeci de tramvaie a fost înteruptă. Poliţiştii au sosit la faţa locului pentru a cerceta împrejurprile în care a fost produsă fapta. Aşadar, linile 1, 8,11 şi 25 au fost deviate de la traseul normal. 

 

 

Loading...