Bărbat împuşcat de patru ori în plină stradă. Victima, dusă de urgenţă la spitalul din Galaţi

Ultima actualizare:

    "Nu ştiu de m-au împuşcat", le-a spus victima poliţiştilorFoto: SMURD Galaţi
"Nu ştiu de m-au împuşcat", le-a spus victima poliţiştilorFoto: SMURD Galaţi

Un conflict mai vechi a degenerat duminică la Iveşti (Galaţi). Bacu Stănescu (35 de ani) l-a înjurat pe Mihalache Stănescu, zis „Semafor”, care a pus mâna pe pistol şi l-a ciuruit.

Episod sângeros în comunitatea de romi din Iveşti. Bacu Stănescu a fost împuşcat în plină stradă de un rival, fiind necesară intervenţia poliţiştilor şi a unui echipaj SMURD. Victima fost găsită de medici întinsă la pământ şi având mai multe plăgi împuşcate în zona abdominală. Bărbatul rănit a fost transportat la Galaţi cu un elicopter SMURD, fiind preluat apoi de o ambulanţă şi dus la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei”.

"Se certa des cu neamurile lui Mihalache"

,,Victima este stabilă“, a precizat doctorul Adrian Malacu, de la serviciul SMURD Galaţi. Deşi rănit grav, Bacu Stănescu a reuşit să spună că a fost împuşcat fără motiv de Mihalache Stănescu , zis „Semafor”, care ar fi „capul răutăţilor” la Iveşti. ,,Nu ştiu de ce m-au împuşcat pe mine. Au mai încercat cu alţii, dar pe mine m-or fi găsit mai slab, nu ştiu”, le-a declarat Bacu Stănescu anchetatorilor. În scurt timp, la spital au ajuns şi rudele victimei, care au susţinut că agresiunea s-ar fi produs fără nici un motiv. Mihalache Stănescu şi alţi indivizi l-ar fi atacat pe Bacu Stanescu. Rudele victimei au acuzat că „Semafor”, care a scos pistolul şi a tras, este cunoscut în comună şi pentru alte fapte cu violenţă. Rudele victimei au admis că altercaţia care a dus la focurile de armă n-a fost, totuşi, spontană, întrucât „Bacu se certa şi se înjura des cu neamurile lui Mihalache”. De altfel, anchetatorii au strâns mai mărturii potrivit cărora există un conflict mai vechi între cele două tabere de romi.

Mihalache Stănescu şi Bacu Stănescu sunt asimilaţi lumii interlope din judeţul Galaţi. Poliţiştii au recuperat şapte tuburi de cartuş. “Semafor” n-a fost găsit la domiciliu, astfel că n-a fost încă audiat de anchetatori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net