Bărbat grav rănit de artificii, la o nuntă, în Dolj. S-a ales cu stomacul perforat

Ultima actualizare:

    foto INQUAM
foto INQUAM

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost lovit în abdomen de artificiile folosite la o petrecere privată, în Dolj. Tânărul este în stare gravă și a fost adus cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală.

Tânărul de 34 de ani a suferit răni în jurul abdomenului din cauza unui foc de artificii și a fost adus de urgență la Spitalul Floreasca. El a fost transferat de la Spitalul Județean Craiova cu un elicopter SMURD, după ce seara trecută a fost băgat direct în sala de operație, în urma incidentului.

Artificiile i-au produs o rană serioasă în jurul abdomenului și i-au afectat mai multe organe, informează Digi 24. Acesta se află în prezent în secția de primiri urgențe unde medicii îi evaluează starea de sănătate iar mai apoi va fi băgat într-o operație amplă, spun medicii.

Tânărul de 34 de ani nu este singurul care a fost rănit în urma artificiilor lansate aseară, în județul Dolj, la o petrecere privată. Alte trei persoane au fost duse la Spitalul Județean din Craiova, însă nu au rămas internate. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net