Bărbat grav rănit de artificii, la o nuntă, în Dolj. S-a ales cu stomacul perforat

ambulanta.jpg

foto INQUAM

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost lovit în abdomen de artificiile folosite la o petrecere privată, în Dolj. Tânărul este în stare gravă și a fost adus cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală.

Tânărul de 34 de ani a suferit răni în jurul abdomenului din cauza unui foc de artificii și a fost adus de urgență la Spitalul Floreasca. El a fost transferat de la Spitalul Județean Craiova cu un elicopter SMURD, după ce seara trecută a fost băgat direct în sala de operație, în urma incidentului.

Barbat grav rănit de artificii, la o nuntă

Artificiile i-au produs o rană serioasă în jurul abdomenului și i-au afectat mai multe organe, informează Digi 24. Acesta se află în prezent în secția de primiri urgențe unde medicii îi evaluează starea de sănătate iar mai apoi va fi băgat într-o operație amplă, spun medicii.

Tânărul de 34 de ani nu este singurul care a fost rănit în urma artificiilor lansate aseară, în județul Dolj, la o petrecere privată. Alte trei persoane au fost duse la Spitalul Județean din Craiova, însă nu au rămas internate. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul