Bărbat din Suceava, bătut de nevastă. Femeia i-a spart arcada cu un pumn

barbat_batut_suceava.jpg

Bărbatul bătut
Bărbatul bătut a fost luat cu salvarea
Foto: captură știrileprotv.ro
Citeste tot despre: 

Și femeile au mână grea și fac urât la nervi. Un bărbat de 57 de ani, din Rădăuți a simțit-o pe pielea lui după ce s-a certat cu nevasta. Femeia și-a bătut jumătatea atât de rău încât victima a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Evenimentul a avut loc sâmbătă seara când bărbatul a sunat la 112 pentru a-și reclama propria soție. Mai exact, acesta le-a spus polițiștilor că în momentul în care se afla pe o alee din spatele blocului soția sa a venit în fugă spre el și a început să-l lovească relatează monitorulsv.ro.

Cum a ajuns un bărbat cu arcada spartă de nevastă

Victima a povestit că s-a întors de circa două săptămâni din străinătate după ce a muncit o perioadă de timp. De când s-a întors nu s-a înțeles cu nevasta și se certau tot timpul. Ultima oară, Titi, cum se numea victima s-a certat cu soția sa Marieta vineri, cu o zi înainte de a fi altoit, motiv pentru care de supărare a consumat băuturi alcoolice. Divergențele au plecat de la faptul că femeia în vârstă de 53 de ani îl bănuiește de infidelitate, îl acuză că face cheltuieli nesăbuite în mod necugetat și consumă prea mult alcool. Când au ajuns polițiștii și echipajul de prim-ajutor s-a descoperit că victima nu mințise: prezenta urme de violență la nivelul arcadei drepte, motiv pentru care a fost trimis la spital pentru îngrijiri medicale.

Ce au stabilit polițiștii

Polițiștii i-au cerut să meargă la un medic legist și să-și scoată un certificat medico-legal care va fi anexat dosarului penal care a fost întocmit. Agenții au considerat că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, motiv pentru care nu a fost necesară emiterea unui ordin de protecție provizoriu, pe care bărbatul nici nu l-a cerut. Soția sa este cercetată acum pentru comiterea infracțiunii de ”violență în familie”.

 

Citiți și

 

Baia Mare: S-a schimbat placa. Mai nou, bărbatul e bătut de nevastă

Militar, bătut şi umilit ani la rând de nevastă

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1