Bărbat din Neamț, acuzat că și-a tranșat fiul și l-a aruncat în râu. Părți din el au fost găsite în Siret

Ultima actualizare:

    Un bărbat în vârstă de 73 de ani, acuzat că și-a omorât și tranșat fiulFoto: ISU Neamț
Un bărbat în vârstă de 73 de ani, acuzat că și-a omorât și tranșat fiulFoto: ISU Neamț

Crimă sinistră în Neamț, unde un bărbat este acuzat că și-a ucis și tranșat fiul, iar mai apoi a aruncat bucățile cadavrului în râul Siret.

Un bărbat în vârstă de 73 de ani, din județul Neamț, a fost reținut joi, 6 august, fiind acuzat că și-a ucis fiul, l-a tranșat și l-a aruncat în râu. Un grup de pescari a găsit părți din cadavrul victimei aruncate în râul Siret, potrivit Gândul.ro.Oamenii legii au fost sesizați printr-un apel la numărul de urgență că în râul Siret au fost găsite mai multe părți dintr-un cadavru. Autoritățile s-au deplasat la fața locului, iar urma unei expertize s-a stabilit faptul că membrul superior aparține unui bărbat de 45 de ani, din Roman.

Anchetatorii au concluzionat că bărbatul a fost ucis chiar de tatăl său, în urma unui conflict ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Din informațiile poliției, disputa dintre tată și fiu a pornit de la faptul că bărbatul de 45 de ani se îmbăta des și devenea violent.La ultima ceartă însă, lucrurile s-au aprins, iar bătrânul ar fi luat o secure și și-ar fi lovit fiul în zona capului. După ce l-a ucis, bătrânul a tranșat cadavrul și l-a aruncat în râu.

Conform sursei anterior menționate, bărbatul de 73 de ani a fost prezentat procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor și profanare de cadavre sau morminte, potrivit autorităților. 

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net