Bărbat din Huși, condamnat pentru că și-a violat propria fiică. Ce pedeapsă a primit

Ultima actualizare:

    foto: shutterstock.com
foto: shutterstock.com

Un ieșean și-a primit pedeapsa după ce a săvârșit ce mai oribilă faptă față de propria fată, o adolescentă în vârstă de 13 ani. Magistrații au decis ca tatăl violator să stea după gratii timp de 9 ani.

Vasile Vasiliu, de 48 de ani, din Huși, a fost pedepsit definitiv de magistrații ieșeni, după ce a fost acuzat de comiterea unei fapte teribile. Judecătorii Curții de Apel Iași au decis ca individul să stea în închisoare 9 ani, condamnare venită în urma faptului că și-a violat propria fiică, o adolescentă de 13 ani, scrie bzi.ro.

Procesul lui Vasile Vasiliu a început pe data de 19 mai 2021, când procurorii au dispus trimiterea sa în judecată pentru viol. Asta, după ce individul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv, de pe data de 5 decembrie 2020.

Scandalul sexual a ieșit la iveală la începutul lunii decembrie, când polițiștii au fost alertați cu privire la faptul că Vasile Vasiliu își bătea copiii și că a abuzat sexual de fiica în vârstă de 13 ani. La vremea respectivă, fata, deși speriată și vizibil marcată de clipele prin care a trecut, a prins, totuși, curaj și le-a povestit anchetatorilor chinurile pe care a fost nevoită să le suporte.

Totodată, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) au fost sesizați cu privire la minorii din acest caz, asistenții sociali intervenind pentru evaluare și luarea unor măsuri urgente, în favoarea copiilor. 

Citește și: 

Terifiant! Copilă de 13 ani violată de tată. Fratele ei a reușit s-o scape din ghearele monstrului

Timiș: Tată judecat pentru viol și incest, după ce și-a batjocorit fiica ani la rând. Din relația lor s-a născut o fetiță

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net