Bărbat din Braşov, arestat după ce s-a masturbat printre copii. A ales un loc de joacă, apoi o şcoală

brasov_exhibitionist.jpg

exhibitionist, brasov, copii, loc de joaca, dosar penal
Exhibitionistul a fost arestat
(FOTO: adevarul.ro)

Un bărbat de 41 de ani a ajuns după gratii după ce a oferit un spectacol grotesc în fața unor copii. Acesta a fost prins de polițiștii locali în timp ce făcea gesturi sexuale explicite pe stradă, lângă o școală gimnazială.

Exhibiţionistul este din localitatea Sânpetru și a fost prins săptămâna trecută. Inițial, acesta a fost văzut în timp ce făcea gesturi sexuale explicite în faţa unor copii ieşiţi la joacă pe strada Dealul Morii din Braşov. Ulterior, şi-a mutat ”show-ul” la Şcoala Gimnazială nr. 5.

Când a observant prezența polițiștilor locali în zonă, a încercat să fugă cu un autobus. Nu a reușit, întrucât oamenii legii au reușit să urce și ei în mijlocul de transport. Agenţii locali l-au prins și predat Secţiei 1 Poliţie, scrie adevarul.ro.

Oamenii legii au constatat că inividul ar fi şi autorul unei infracţiuni de tentativă la furt calificat, faptă săvârşită la data de 06 februarie 2020, în cadrul unei unităţi de învăţământ din municipiul Braşov.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tentativă la furt calificat.

 

Citește și:

 

Au făcut sex în tribune la Untold

Asta au văzut elevele de liceu la un club din Vaslui! Secvenţe porno pe scenă

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1