Bărbat din Braşov, arestat după ce s-a masturbat printre copii. A ales un loc de joacă, apoi o şcoală

Ultima actualizare:

    Exhibitionistul a fost arestat (FOTO: adevarul.ro)
Exhibitionistul a fost arestat (FOTO: adevarul.ro)

Un bărbat de 41 de ani a ajuns după gratii după ce a oferit un spectacol grotesc în fața unor copii. Acesta a fost prins de polițiștii locali în timp ce făcea gesturi sexuale explicite pe stradă, lângă o școală gimnazială.

Exhibiţionistul este din localitatea Sânpetru și a fost prins săptămâna trecută. Inițial, acesta a fost văzut în timp ce făcea gesturi sexuale explicite în faţa unor copii ieşiţi la joacă pe strada Dealul Morii din Braşov. Ulterior, şi-a mutat ”show-ul” la Şcoala Gimnazială nr. 5.

Când a observant prezența polițiștilor locali în zonă, a încercat să fugă cu un autobus. Nu a reușit, întrucât oamenii legii au reușit să urce și ei în mijlocul de transport. Agenţii locali l-au prins și predat Secţiei 1 Poliţie, scrie adevarul.ro.

Oamenii legii au constatat că inividul ar fi şi autorul unei infracţiuni de tentativă la furt calificat, faptă săvârşită la data de 06 februarie 2020, în cadrul unei unităţi de învăţământ din municipiul Braşov.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tentativă la furt calificat.

Citește și:

Au făcut sex în tribune la Untold

Asta au văzut elevele de liceu la un club din Vaslui! Secvenţe porno pe scenă

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net