Bărbat din Argeș, accidentat mortal de duba poliției! Accidentul, suprins de camere

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost accidentat mortal de duba polițieiFoto: Captură video
Bărbatul a fost accidentat mortal de duba polițieiFoto: Captură video

Un accident grav a avut loc pe un drum județean din Argeș. Un bărbat de 57 de ani a fost lovit mortal de o dubă a Poliţiei, în care se aflau patru lucrători de la serviciul de acţiuni speciale.Accidentul a avut loc din cauza drumului acoperit cu gheață și zăpadă.

Accidentul tragic a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Se poate observa cu ușurință cum într-o curbă, după un pod, maşina Poliţiei derapează şi îl proiectează pe pieton până într-un stâlp. Totul s-a petrecut sub ochii fratelui victimei, care se deplasa pe bicicletă, chiar în urma lui. Oamenii legii au fost nevoiți să să ridice maşina, ca să-l poată scoate pe bărbatul rănit.

Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale, dar doctorii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, iar decesul a survenit la câteva ore, din cauza rănilor deosebit de grave. Între timp, duba poliţiei, rămasă pe loc, a fost lovită de o altă maşină care a derapat în acelaşi loc şi a avut aceeaşi traiectorie ciudată. În urma celor două accidente, poliția rutieră a anunțat că cel care se ocupă de adminstrarea drumului va fi amendat. Ofițerul care se afla la volan și care l-a lovit mortal pe pieton va suporta consecințele acțiunii sale, pe numele său fiind deschis un doar penal sub infracțiunea de ucidere din culpă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net