Bărbat din Suceava, cercetat penal după ce a căzut în cap de pe bicicletă și a mințit că l-a lovit mașina

Ultima actualizare:

    De pe această bicicletă a căzut victima Foto: monitorulsv.ro
De pe această bicicletă a căzut victima Foto: monitorulsv.ro

Un bărbat de 61 de ani, din comuna suceveană Bilca, s-a ales cu un dosar penal după ce, băut fiind, a căzut de pe bicicletă, s-a rănit grav la față și a alertat autoritățile că a fost lovit de o mașină.

Bărbatul a venit acasă plin de sânge pe față și agitat, i-a povestit fiicei sale că a fost lovit de un autoturism al cărui șofer a părăsit locul faptei. Potrivit monitorulsv.ro, speriată, fata a sesizat autoritățile și a chemat salvarea dar ce a urmat s-a întors împotriva presupusei victime.

Cum a fost reclamat un accident care nu a fost

Evenimentul s-a petrecut marți după-amiază, după ora 17.30, când bărbatul de 61 de ani se deplasa pe bicicletă pe DJ 178C, în localitatea Bilca. La un moment dat, din cauza faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice, el s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă, suferind leziuni la nivelul feței. Ulterior victima s-a deplasat la domiciliul fiicei sale din aceeași localitate și a inventat o poveste cu un accident fictiv pentru a explica rănile de pe față. Fiica sa a solicitat intervenția la fața locului a unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță, cadrele medicale acordându-i bărbatului îngrijiri medicale, el refuzând transportul la spital. Aceeași poveste a fost spusă și polițiștilor, care însă la încercarea de a-l testa alcooscopic pe bărbat s-au lovit de refuzul acestuia, el nedându-și consimțământul nici pentru recoltarea unor probe de sânge la spital.

Ancheta poliției descoperă că victima nu a fost lovită de nici o mașină

Polițiștii au efectuat cercetări la fața locului, au audiat martori și au analizat imaginile de pe camerele de luat vederi din zonă. După examinarea obiectelor de îmbrăcăminte, a bicicletei cu care s-a deplasat victima și a sectorului de drum indicat de biciclist, într-un final, așa-zisă victimă a recunoscut că nu a fost lovit de un autoturism și că s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Citiți și

Prins după ce a accidentat grav un biciclist şi a fugit de la faţa locului

Accident teribil pe Şoseaua Panduri. Un biciclist a murit după ce s-a lovit de un autocamion

image
image
image
image
image
image
justin wood rata wrinkle jpg
stop foto unsplash jpg
geci iarna barbati jpg
man at supermarket jpg
IPS Teodosie FOTO Calin Gavrilas jpg
printesa iraniana frumusete jpg
pensionar jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net