Banii lui Condrea, sub cheie. Văduva munceşte pe brânci

Ultima actualizare:

    Iunie 2016: Când venea  la audieri,  moldoveanca  se îmbrăca  doar în negruFoto: Inquam Photos
Iunie 2016: Când venea la audieri, moldoveanca se îmbrăca doar în negruFoto: Inquam Photos

Ce gust amar au averile moştenite! Acelaşi lucru îl poate spune şi fosta soţie a defunctului patron Hexi Pharma, Dan Condrea. Basarabeanca Uliana Ochinciuc, despre care toţi credeau că se va scălda în bani după moartea lui, nu se poate bucura încă de avere şi este nevoită să se împartă între mai multe joburi.

A trecut aproape un an de la izbucnirea celui mai mare scandal din medicina românească, cel al dezinfectanţilor diluaţi de compania Hexi Pharma, deţinută de Dan Condrea. Moartea subită a acestuia, catalogată ca sinucidere de specialişti, a lăsat loc totuşi de suspiciuni şi conspiraţii, însă atenţia s-a mutat ulterior pe ceea ce se întâmplă mereu când moare un milionar: bătaia pe avere! Degeaba s-a agitat fosta soţie a lui Condrea să mai pună mâna pe ceva, în testamentul lăsat în urmă de afacerist stătea negru pe alb că toată averea lui rămâne pe numele Ulianei Ochinciuc, cea de-a doua soţie, de meserie medic oftalmolog. Nimeni nu a putut afla cu exactitate despre sumele din conturile lui, pentru că majoritatea erau deschise în străinătate, însă ce ştim sigur este că Uliana a rămas şefă peste şapte societăţi create de Condrea.


    Martie 2017: Uliana a renunţat  la doliu
Martie 2017: Uliana a renunţat la doliu

Nu a avut timp însă să se bucure prea mult de acest statut. Cum era evident, basarabeanca este trasă şi ea la răspundere în scandalul dezinfectanţilor diluaţi, iar ca primă măsură s-a luat punerea sub control judiciar şi sechestru pe o parte din avere. Aşa se explică de ce, acum, la aproape un an de la moartea soţului ei, Uliana nu se poate bucura de bani şi aleargă între joburi part time, unde oferă consultaţii pentru 100 de lei.  Reporterii Click! au surprins-o în timp ce venea la muncă, pentru un program de 4 ore, la clinica Hexi Med, înfiinţată tot de Condrea. Asta se întâmplă de 2-3 ori pe săptămână. Când nu vine aici să muncească, Uliana merge la Spitalul Militar unde face acelaşi lucru. Uliana nu mai ţine doliu, aşa cum apărea la audieri când toţi ochii erau pe ea, singura pată de negru fiind pantalonii negri şi o geantă modestă care o fac să pară o Cenuşăreasa. Şi totuşi, ca să fie sigură că nu o recunoaşte cineva în afara orelor de consultaţii, Uliana umblă cu o maşină cu geamurii fumurii pe care o parcheză în locuri dosite. 


    Dan Condrea  a lăsat toată  averea lui, prin  testament, celei  de-a doua soţii
Dan Condrea a lăsat toată averea lui, prin testament, celei de-a doua soţii
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net