”Banii, că mă arunc de pe catedrală!”

img.jpg

Românul a stat două ore pe acoperișul catedralei din Murcia până a fost convins să coboare
Citeste tot despre: 

Românii au ajuns să amenințe cu sinuciderile și în străinătate. Un bărbat s-a urcat pe catedrala din orașul spaniol Murcia și a cerut 3000 de euro pentru a se da jos, în caz contrar urmând să se arunce în gol relatează murcialaverdad.es

Protestatarul a profitat că o frânghie atârna pe lângă gigantica biserică din centrul orașului, în piața Cardenal Belluga și s-a cățărat pe ea până pe terasa edificiului. De acolo s-a apucat să strige să vină autoritățile pentru că a fost păcălit de o firmă de asigurări în urma unui accident de mașină în zona Castellon.”Vreau 3.000 de euro că mă arunc!”a amenințat bărbatul al cărui nume nu a fost dat publicității. În timpul protestului, martorii au asistat înspăimântați la mișcările românului care se agita pe marginea acoperișului. Consulul României, Jose David Perez și un psiholog l-au liniștit și l-au convins să coboare, promițându-i că se va face dreptate. Pentru că pe acoperiș i se făcuse foame, protestatarul nu s-a dat jos până când nu a primit și un sandviș. 

După două ore, românul a revenit pe pământ și a fost dus la un spital

Loading...

Citește și

  • La 23 de ani, trăia la Londra, era la a doua facultate, era frumoasă ”de pica”, avea o firmă prosperă și o familie frumoasă. Cu toate acestea, ieșeanca Lidia Drăgescu a ales să se sinucidă, aruncându-se de balconul unei catedrale din capitala Marii Britanii. Psihologul Alexandru Pleșea a explicat pentru Click, ce resort a împins un tânăr cu o viață aproape perfectă să își pună capăt zilelor. Avea vise, își făcea speranțe, îl iubea pe Dumnezeu

  • Românul Gheorghiță N., în vârstă de 40 de ani, s-a spânzurat la Guidonia (lângă Roma), deoarece nu-și găsea de lucru și nu mai avea bani de trimis acasă.

  • Un deţinut român în vârstă de 21 de ani, arestat în septembrie 2008 pentru posesie de droguri şi condamnat la un an de închisoare, s-a sinucis duminică în celula sa din Nisa, relatează cotidianul Nice Matin în ediţia sa electronică.

  • A fost trădată de iubitul ei şi a decis să îşi pună capăt vieţii. O româncă de doar 27 de ani s-a spânzurat într-un parc din Irlanda, după ce s-a certat cu iubitul ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1