Bancuri savuroase cu soacre! De ce era Bulă trist la mare

Ultima actualizare:

Între ginere şi soacră nu prea sunt relaţii cordiale, motiv pentru care românii au făcut mereu haz de necaz. Vă prezentăm câteva dintre cele mai gustate bancuri cu soacre.

Bulă se plimbă pe malul mării. În ochii lui se poate citi tristeţea. Un prieten îl vede şi-l întreabă:“De ce eşti trist?”“Acum doi ani, aici s-a înecat prima mea soacră”.“Ei, încearcă să uiţi acest episod trist al vieţii”, îl consolează amicul, “doar ai o altă soacră acum”.“Da, oftează Bulă, dar nu vrea să intre în apă...”

La tribunal se audiază martorii:“Când aţi văzut că inculpatul intenţionează să-şi arunce soacra de la etaj, de ce n-aţi intervenit?”“Am observant că inculpatul este destul de puternic ca s-o facă şi singur!”

Un vânător şi-a invitat prietenii să le arate colecţia sa de animale împăiate.“Priviţi, aici este un leu pe care l-am împuşcat în Africa. Lângă el, o veveriţă, iar acolo în spate este soacră-mea.“Dar ce zâmbitoare este!”, remarcă unul dintre musafiri“Da, puşca avea lunetă şi a crezut până-n ultima clipă că vreau să o fotografiez”.

Bulă se întâlneşte pe stradă cu un prieten.“Bulă, am auzit că ţi-a murit soacra. Ce a avut?”“Ceva bijuterii, un televizor color, şi câteva economii”.“Nu asta, întrebam ce i-a lipsit”.“Păi, maşina, o casă sau un apartament proprietate personal”.“Măi, Bulă! Vreau să ştiu de ce a murit”.“Păi, a fost la noi în vizită, eu i-am spus să meargă în pivniţă ca să aducă cartofi, iar ea a căzut pe scări, rupându-şi gâtul”.“Da?! Ce ghinion! Şi ce-aţi făcut atunci?”“Păi, tăiţei cu brânză...”

Citeşte mai multe bancuri cu soacre pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net