Balurile liceelor, anulate după tragedia din Club Colectiv

Ultima actualizare:

    27 de oameni au murit în incendiul din clubul ColectivFoto: Arhiva personală
27 de oameni au murit în incendiul din clubul ColectivFoto: Arhiva personală

Inspectoratul Școlar a anulat toate balurile organizate de licee în cluburile din Capitală. După tragedia de vineri seară (30 octombrie), în care 27 de oameni și-au pierdut viața, iar alți aproximativ 200 au fost răniți, Inspectoratul a anunțat că interzice toate balurile.

Guvernul a decretat trei zile de doliu național, sâmbătă (31 octombrie). Totodată, Inspectoratul Școlar a anunțat că toate balurile care ar fi urmat să fie organizate în cluburile din București vor fi anulate, după incendiul produs vineri seară (30 octombrie), în Club Colectiv.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Capitalei, Marian Banu, a trimis o notă prin care să fie suspendate toate balurile programate pentru perioada următoare, potrivit Mediafax. De asemenea, Inspectoratul Școlar al Capitalei cere unităților de învățământ din București să verifice toate cluburile unde sunt organizate petreceri și baluri pentur elevi.

Imagini de la Club Colectiv, din seara tragediei

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net