“Balaurul”, din nou la înălţime. Flaviu Cernescu, jonglerii la 35 de metri deasupra pământului

Ultima actualizare:

    Flaviu Cernescu, giumbuşlucuri pe Viaductul Schlucht
Flaviu Cernescu, giumbuşlucuri pe Viaductul Schlucht

Tânărul dependent de adrenalină nu se potoleşte! Flavius Cernescu, supranumit şi “Balaurul din Transilvania”, a început luna noiembrie cu o acrobaţie spectaculoasă.

Flaviu Cernescu a expus în ultimul său clip urcat pe canalul Youtube un exerciţiu de jonglerie la înălţime. Acrobatul bănăţean a jonglat cu trei mingi, în timp ce străbătea Viaductul Schlucht pe balustradă. “Mi-am propus să trec acel pod, dus-întors, pe balustrade, fără a întrerupe jonglatul. La trecerea dintre ele am băgat şi o piruetă de 360 de grade”, se amuză Flaviu.   

Fără echipament de protecţie

“Balaurul” a străbătut 80 de metri pe balustradă, iar acrobaţia a fost făcută fără echipament de protecţie, ceea ce el nu recomandă niciodată celor care vor să-l imite. “Am devenit pasionat de înălţimi şi uite aşa a devenit plauzibil mersul la înălţime combinat cu jonglatul”, spune tânărul.

Viaductul Schlucht, locul ales pentru acrobaţie, este unul dintre cele zece peste care trece linia de cale ferată Anina-Oraviţa şi are o înălţime de 35 de metri.

Cu monociclul pe marginea Barajului VidraruRomânul a apărut şi în publicaţia britanică “Daily Mail”, fiind numit “cel mai tare român”, după ce mers cu monociclul pe marginea Barajului Vidraru, la 166 de metri înălţime. Nu cu mult timp în urmă, Cernescu a escaladat un coş industrial, înalt de 275 de metri, la CET Sud Piteşti.Vezi video pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
flori jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net