Băiețelul care a murit după o anestezie la dentist a fost înmormântat

Ultima actualizare:

    Băiețelul care a murit după o anestezie la dentist a fost înmormântat în orașul natalFoto: Captură Antena 1
Băiețelul care a murit după o anestezie la dentist a fost înmormântat în orașul natalFoto: Captură Antena 1

Petru Andrei, băiețelul în vârstă de patru ani mort după anestezia de la dentist, a fost înmormântat la Pitești, într-un sicriu alb. Micuțul și-a petrecut ultimele clipe din viață în chinuri, după ce substanțele folosite pentru cocktail-ul anesteziei i-au provocat mai multe reacții severe, iar în cele din urmă, moartea.

Petru Adrian, un băieţel de patru ani şi opt luni din Pieşti a murit miercuri, după ce cu două zile înainte a intrat în comă, pe scaunul stomatologului. Copilul fusese supus unei anestezii generale din care nu s-a mai trezit. Băiețelul a fost îngropat într-un sicriu alb, zeci de coroane şi jerbe însoţind cortegiul, potrivit a1.ro.

Rezultatele preliminare ale autopsiei au arătat faptul că băieţelul era sănătos şi foarte probabil anestezia a fost cea care l-a ucis. Părinţii l-au înmormântat duminică, 16 februarie, în localitatea natală, zeci de oameni venind să îl conducă pe ultimul drum pe micuț. După vestea anesteziei mortale, a fost deschisă o anchetă în acest sens, existând un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele anestezistului care a efectuat procedura. De asemenea, clinica unde tragedia a avut loc a fost închisă, activitatea fiind suspendată.


    Foto: Captură Video Antena 1
Foto: Captură Video Antena 1

Care sunt substanțele care l-au ucis pe băiețel

Propofolul și ketamina sunt substanțele găsite în cocktailul mortal administrat copilului de patru ani din Pitești, de către medicul stomatolog. Aceste sedative i-au provocat coma, moartea cerebrală, afecțiuni cardiace severe și, în cele din urmă, moartea. Băiețelul s-a stins miercuri, sub privirile neputincioase ale medicilor de la spitalul Grigore Alexandrescu din București și în prezența părinților săi care nu s-au dezlipit o clipă de la căpătâiul lui. 

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net