Băiețel de doi ani, izolat la grădiniță pe motiv că "mușcă": "Nu am avut de ales". Mărturia dureroasă a mamei

copil-izolat-gradinita.jpg

Micuțul a fost izolat pe motiv că "mușcă"
foto: Facebook

O mamă a ales să își facă publică povestea pe Facebook, denunțând modul în care este tratat băiețelul ei de doi ani, la o grădiniță privată din sectorul 6.

Femeia povestește prin ce trece fiul ei, despre care spune că este hiperactiv și are strabism. Motiv pentru care educatoarele ar fi decis să îl țină blocat la o măsuță, într-un colț, pentru că i-ar mușca pe ceilalți copii. Femeia și-a dat seama că este ceva în neregulă cu fiul ei, după comportamentul pe care micuțul îl avea acasă, după orele petrecute la grădiniță. Întreaga poveste a fost expusă pe contul de Facebook al mamei.

copil-gradinita-izolat.jpg

În imaginile publicate de mamă se vede cu băiețelul stă izolat, la măsuță
foto: Facebook

"Am crezut că poate sunt o mamă panicată. Am crezut că fiind primul meu copil, exagerez. Am crezut că «defectul meu» e atât de defect încât nu merită să stea în preajma celorlalți copii.
Are doi ani și 3 luni, aproape. Și da, «teribila vârstă de 2 ani» nu l-a ocolit. Frustrări, tantrumuri, tăvăleli, mușcături, plânset. Este un copil hiperactiv, dar inteligent. Spune tot ce vrea, tot ce nu vrea.
De două seri tot repetă «nu ieșim, nu ieșim», «stai la masă, nu ieși», «stai la locul tău». Am crezut că sunt doar cuvinte. Ei bine, nu. Puse cap la cap, copilul meu de fapt, îmi transmitea lucruri. Copilul era efectiv pus la măsuță și ieșirea îi era blocată, astfel încât să nu poată ieși de acolo. Argument: «ne este drag Patrick, dar nu am avut de ales, să nu cumva să muște copiii». Privirea lui, cu tot cu strabismul aferent pe care urmează să-l operăm, în toate pozele astea, spune totul. Într-una din poze se uită cu jind la copii", a scris mămica pe pagina de socializare.

Citește și:

Elev umilit de învățătoare din cauza unui mărțișor. I-ar fi spus că e urât. Care e varianta femeii

Învățătoarea din scandalul mărțișorului ”urât”: ”Este în vitrina clasei, în dulap”

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1