Băiatul electrocutat visează să fie dansator ca fratele lui care a participat la Dansez pentru tine

b16-1-3col-alexandru-rebeja-sept-2018.jpg

Alexandru Rebeja (17 ani) este elev la Liceul ”Dinu Lipatti”
Citeste tot despre: 

Alexandru Rebeja, băiatul de 17 ani care s-a electrocutat pe podul CFR Herăstrău din Capitală, a fost transferat luni dimineaţă la un Spital Militar din Belgia. E în stare extrem de gravă şi are răni cumplite pe mare parte din corp. Fratele lui, devenit celebru după ce a concurat la emisiunea “Dansez pentru tine”, nu îşi explică de ce tânărul a căzut pradă tentaţiei de a-şi face un selfie într-un loc atât de periculos.

Podul CFR Herăstrău face în continuare victime. Duminică seară, doi tineri au fost electrocutaţi după ce s-au urcat să-şi facă poze pe “podul morţii”. Unul dintre băieţi, Alexandru Rebeja, a fost transferat la Spitalul Militar din Bruxelles cu o aeronavă militară.

Are arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, dar din fericire căile aeriene nu i-au fost afectate. Fratele lui mai mare, Ştefan, l-a însoţit în Belgia şi îi este alături la spital. Alexandru învaţă la Liceul de Muzică ”Dinu Lipatti” şi este pasionat de dans sportiv şi actorie.

b26-2-2col-alexandru-rebeja-premiu-sept-2016.jpg

A câştigat multe concursuri de dans, antrenat de fratele lui

 

 

Este din Chişinău, dar locuieşte în Bucureşti cu fratele său, Ştefan. Avea spectacole la Teatrul ”Stela Popescu” din Capitală. Pentru el şi pentru familia lor săracă, fratele mai mare Ştefan a participat, în 2011, la emisiunea “Dansez pentru tine”, la braţul Roxanei Ionescu. Ei au reuşit să ajungă în finala show-ului ”Dansez pentru tine” şi să se claseze pe locul III, să obţină 15.000 de euro.

b36-3-2col-stefan-rebeja-roxana-ionescu.jpg

Fratele cel mare, Ştefan, a luat locul III la ”Dansez pentru tine”

 

”Am câştigat nişte bani de la «Dansez», dar aşa cum au venit, aşa au şi plecat. Atunci, ţin minte că un prieten mi-a spus să îi împrumut 7.000 de euro. I-am dat, dar nici până în ziua de astăzi nu i-am mai văzut înapoi”, a declarat Ştefan Rebeja pentru Click! Ştefan şi Roxana au fost preferaţii juriului, primind 10 pe linie. Mai mult, Mihai Petre a declarat că au format cea mai bună echipă din concurs. 

Pasarela pietonală, construită după o campanie Click!

Mulţi bucureşteni au murit electrocutaţi pe podul CFR din Parcul Herăstrău. Ca să treci dintr-o parte în alta a lacului erai nevoit să traversezi o porţiune de circa 50 de metri chiar pe lângă şinele de cale ferată. 

În iunie 2017, după ce un biciclist a fost lovit chiar de tren şi proiectat pe aleile parcului, Click! a pornit o campanie de conştientizare a pericolelor la care sunt expuşi cetăţenii, în urma căreia Primăria Capitalei a decis închiderea zonei până la construirea unei pasarele pietonale.

Aceasta a fost dată în folosinţă în august 2017, dar iată că podul de cale ferată tot mai face victime!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1