Băiatul agresat de preot, diagnosticat cu comoţie cerebrală

Ultima actualizare:

    Elevul de 11 ani  a fost internat  după agresiunea  suferităFoto: monitorulbt.ro
Elevul de 11 ani a fost internat după agresiunea suferităFoto: monitorulbt.ro

Cazul puştiului de religie penticostală, din comuna Cristineşti (Botoşani), care a refuzat să-şi facă semnul crucii şi ar fi fost bătut de profesorul de religie, continuă să facă vâlvă. Acuzaţiile i-au fost aduse preotului - profesor de părinţi, care susţin că băiatul de 11 ani a fost tras de ureche şi lovit cu capul de perete.

De altfel, cel mic a ajuns la spital, unde a fost internat pentru mai multe investigaţii. În urma examinării, copilul a fost diagnosticat cu un traumatism cranian acut, comoţie cerebrală, fractură de perete anterior mastoidă stangă și temporară stangă, fiind stabilizat şi internat pentru supraveghere şi tratament, scrie monitorulbt.ro.

În urma incidentului, reprezentanţii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei s-au autosesizat. “Se vor face cercetări serioase şi se vor lua măsuri drastice, dacă lucrurile se adeveresc”, a anunţat părintele Constantin Sturzu, de la Mitropolia Moldovei.

Luni s-a întrunit şi comisia de disciplină care anchetează cazul de la şcoala din Cristineşti. Profesorul nu va fi suspendat până la finalizarea anchetei. “Membrii comisiei s-au deplasat la sediul şcolii, unde s-au luat declaraţii copiilor, în prezenţa părinţilor, şi urmează să se facă o analiză a acestor declaraţii. Se va sta de vorbă, ulterior, şi cu domnul profesor”, a precizat un cadru didactic.

În vârstă de 28 de ani, preotul acuzat că l-ar fi agresat pe băieţel activează din 2018 la şcoala din comună. Suspectat că ar vrea să obţină avantaje materiale de la cel acuzat de agresiune, tatăl copilului a precizat că nici n-a luat legătura cu preotul şi că nici acesta n-a încercat să contacteze familia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net