Bacalaureat 2018. Subiectele de la simularea probei obligatorii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Circa 380.000 de liceeni din clasele a XI-a și a XII-a au fost așteptați astăzi (21 martie) pentru a simula proba scrisă obligatorie a profilului studiat. Proba a început la ora 9.00 și s-a încheiat la ora 12.00. Iată subiectele la Matematică și Istorie.

Update. Subiectele de la simularea probei obligatorii a profilului.

Elevii claselor a XI-a şi a XII-a susţin, miercuri (21 martie), proba obligatorie a profilului, la simularea examenului de Bacalaureat 2018. Notele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog, dar în situaţii excepţionale, în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor putea depune o cerere scrisă în acest sens.

Subiectele au fost distribuite în sălile de clasă la ora 9.00, iar elevii vor avea trei ore la dispoziție să rezolve problemele.

Simularea probelor scrise la examenul de Bacalaureat 2018 a început luni, cu proba la Limba şi literatura română, iar marţi (20 martie) a avut loc proba de  Limba şi literatura maternă.

Evaluarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli.

Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Rezultatele vor fi anunţate în 30 martie.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net