Avram Iancu vrea să faci ceva pentru el înainte de Anul Nou

Ultima actualizare:

    Avram Iancu a intrat în Cartea Recordurilor
Avram Iancu a intrat în Cartea Recordurilor

Nu candidează pentru Parlament, dar are nevoie de ajutorul tău pentru a duce România în elita sporturilor neconvenționale. Unul dintre puținii români care merită votul nostru, Avram Iancu, are șanse mari să obțină titlul de Înotătorul Anului 2017, după ce în acest an a traversat înot fluviul Dunărea, de la izvoare la vărsare. Mai ai trei zile pentru a-l ajuta să obțină recunoaștere lumii întregi.

Avram Iancu, înotător pasionat, dar de meserie bibliotecar, a reuși în această vară un lucru extraordinar. Nimeni nu credea că e posibil, dar, totuși, el a demonstrat că puterea care sălăsluiește în oameni e mai mare decât își pot ei imagina. A înotat 2.860 km pe Dunăre, de la izvoare la vărsare, în 89 de zile, fără costum de protecție. A intrat în Cartea Recordurilor și a câștigat simpatia întregii lumi. Anul trecut, în noiembrie, a fost nominalizat la titlul de Înotătorul Anului, unde se „bate” cu alți 12 performeri din toată lumea. Performanța lui va fi cel mai bine recompensată dacă îl ajutăm cu votul nostru, pe site-ul World Open Water Swimming Association. Poți face acest lucru până la 1 ianuarie 2018, iar procedura durează cel mult două minute.

Mai jos vă explic cum puteți vota pentru Avram Iancu. Haideți să-l ajutăm!

Câștigătorul va fi anunțat pe 1 ianuarie 2018 printr-o ceremonie care va avea loc în California, Statele Unite ale Americii.

Avram Iancu este primul român din istorie care ajunge pe lista nominalizărilor World Open Water Swimming Association alături de alți 12 sportivi din întreaga lume, fiecare cu performanțe răsunătoare. Nominalizările sunt realizate de un juriu format din antrenori și foști campioni la concursuri ce presupun înotul în ape libere. Nominalizarea lui a fost anunțată în cadrul unei conferințe de presă de către reprezentanții CANAH, compania din România producătoare de produse din cânepă care l-a susținut pe Avram Iancu în toată această expediție.


    Nu s-a despărțit deloc de drapelul țării sale
Nu s-a despărțit deloc de drapelul țării sale

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net