Avram Iancu porneşte înot spre Istanbul, duminică

Ultima actualizare:

    Avram Iancu este primul om din lume care a înotat pe toată lungimea Dunării
Avram Iancu este primul om din lume care a înotat pe toată lungimea Dunării

Bibliotecarul Avram Iancu (42 de ani), primul care a reuşit să înoate toată lungimea fluviului Dunărea (circa 2.860 km), va porni duminică, la ora 10.00, într-o altă cursă spectaculoasă: vrea să traverseze înot Marea Neagră, de la Sulina la Istanbul (Turcia), pe o distanţă de 630 km.

 “Anul trecut am înotat «bătrânul fluviu» în 89 de zile, fără costum de neopren, stabilind o premieră mondială, îţi aminteşti? Nu contează dacă nici măcar n-ai auzit de asta. Poate nu ratezi următoarea acţiune. Până unde? Până la Istanbul, după ce voi străbate cei 630 km (aproximativ) ai traseului, în 40-50 de zile”, a scris, ieri, pe blogul său, Avram Iancu.

El spune că şi-a propus să facă acest lucru pentru a arăta lumii întregi că ADN-ul românesc este puternic. Avram Iancu, din Petroşani, a reuşit să străbată toată lungimea Dunării în 89 de zile. De asemenea, el a traversat Canalul Mânecii fără a purta costum de neopren.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net