Avocatul care a comandat uciderea soţiei vrea să fie liber

Ultima actualizare:

Avocata lui Victor Teodorescu, Lorette Luca, nimeni alta decât prietena Elodiei Ghinescu, a încercat să convingă instanţa că totul este o înscenare, mai mult, biletul cu instrucţiuni dat de avocat criminalului nu ar fi scris de clientul ei.

Susţinut în sala de judecată şi de fiica lui, Teodorescu le-a spus magistraţilor că „totul este fals şi insuficient de probat".

„Referitor la beneficiile materiale, banii pe care i-am extras din conturi, nu au fost cheltuiţi. Au fost retraşi pentru a fi protejaţi", le-a explicat magistraţilor avocatul acuzat de instigare la omor. Inculpatul a mai spus că se află într-un proces cu un fost partener de afaceri şi nu voia să se ajungă în situaţia de a-i fi pus sechestru pe conturi şi bunuri.

„Acest caz a pornit de la dorinţa disperată a inclupatului (Erwin Preşmereanu) şi a mamei sale de a se răzbuna împotriva mea deoarece prinderea acestuia s-a realizat cu ajutorul meu. Întocmirea declaraţiilor a fost după un moment îndelungat. S-a confecţionat această ipoteză sinistră şi înfricoşătoare", a încheiat avocatul scurta „pledoarie".

Fiica celor doi i-a luat apărarea, spunând că ştie foarte bine ce s-a întâmplat şi că tatăl ei nu este un criminal.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net