Avocată din Piatra-Neamț, moartă în condiții suspecte! Polițiștii au găsit somnifere la fața locului

judecatori.jpg

roba judecator
Avocata Monica Anton a fost cea care l-a apărat și pe fostul șef al IPJ Piatra-Neamț, Aurelian Șoric

Avocata Monica Anton, fost viceprimar de Piatra-Neamț, a fost găsită fără suflare în propria casă duminică, 31 mai. Avocata a încetat din viață la 49 de ani, medicii ajunși la fața locului nu au putut face nimic, iar decesul a fost confirmat la scurt timp după ce echipajul ambulanței a ajuns la fața locului.

În după-amiaza zilei de 31 mai, avocata Monica Anton, fost viceprimar de Piatra-Neamț, a murit în locuința sa din satul Bistrița, comuna Alexandru cel Bun, la doar 49 de ani. Soțul ei a fost cel care a găsit-o prăbușită în locuință și a sunat de urgență la 112 pentru a solicita ajutor.

monica-anton.jpg

monica-anton
Monica Anton a murit la 49 de ani
Foto Arhivă personală

Echipajul medical de ambulanță a aplicat o bună perioadă de timp manevre de resuscitare, însă medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, iar decesul avocatei a fost constat de către medici.

Corpul neînsuflețit al femeii a fost transporat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Medicii legiști urmează să stabilească dacă moartea avocatei a avut legătură cu somniferele care au fost găsite de anchetatorii sosiți la fața locului, chiar în camera în care femeia și-a pierdut viața.

Loading...