Avioanele au început să decoleze pe Otopeni! Traficul a fost blocat mai bine de două ore

avioane.jpg

avioane aeroport otopeni zboruri
Cursele aeriene au fost reluate după două ore şi jumătate în care niciun avion nu a decolat de la sol
foto: arhiva personală

În ciuda ninsorii abundente, avioanele au început să decoleze după ora 8.30 de pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Traficul aerian a fost blocat două ore şi jumătate din cauza ninsorii, dar nicio cursă nu a fost anulată, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucurelti (CNAB), care administrează cele două aeroporturi din zona Capitalei.

Niciun avion nu a putut decola miercuri dimineaţă de pe aeroportul Henri Coandă Între orele 6.00 şi 8.30, din cauza ninsorii extrem de puternice, a declarat anterior, pentru News.ro, directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Valentin Iordache. 

"Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo şi se aterizează în deplină siguranţă. Începând cu ora 08.30, aeronavele au început să decoleze. Unele zboruri au înregistrat întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor", a precizat compania, într-un comunicat. 

Potrivit paginii de internet a aeroportului Henri Coandă, după ora 8.30 au decolat deja avioanele care efectuează curse spre Timişoara şi Varşovia, celelalte zboruri întârziate urmând să fie efectuate. 

La această oră aşteaptă să decoleze mai multe curse ale unor companii aeriene precum Wizz Air, Ryanair, Lufthansa, Tarom, Blue Air, KLM şi British Airways.

Miercuri a intrat în vigoare cod portocaliu de ninsori în mai multe zone din ţară, iar căderile puternice de zăpadă au creat probleme serioase în domeniul transporturilor.

loading...
Loading...

Citește și

  • zapada tren teius cluj cfr

    Imagini revoltătoare publicate, marți dimineață de un clujean pe contul său de Facebook. În trenul cu care acesta se deplasa pe ruta Teiuș - Cluj-Napoca era plin de zăpadă, atât pe coridor, cât și pe banchetele din compartimente.

  • drumuri blocate zapada

    Iarna le face mari probleme drumarilor. Drumuri naţionale din 11 judeţe sunt închise circulaţiei, miercuri dimineaţă, din cauza viscolului şi a zăpezii, la fel şi autostrăzile A2 şi A4, anunţă centrul Infotrafic.