Aveți grijă! Se lucrează pe DN1 și A1

lucrari.jpeg

lucrari, DN1, A1
Muncitorii asfaltează, pun parapeți sau înlocuiesc glisiera de pe margine

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Înarmați-vă cu multă răbdare dacă porniți astăzi la drum. Se lucrează în mai multe puncte de pe DN1, dar și de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.

Pe DN1, în judeţul Prahova, se lucrează între Comarnic și Sinaia, în zona Posada. Se repară a parapetul de pe marginea drumului.

Circulaţia se desfăşoară în ambele sensuri, însă este posibil ca în anumite momente autovehiculele să fie redirecţionate de pe o bandă pe alta, precizează Infotrafic.

De asemenea, până jurul orei 14.00, în localitatea Bărcăneşti, vor fi efectuate lucrări de frezare şi asfaltare în intersecţia cu sens giratoriu. Este posibil ca circulaţia să se îngreuneze, dacă valorile de trafic vor fi mari, avertizează poliţiştii.

Se asfaltează și se pun separatoare

Tot pe DN1, în zona Cornu, începând de la kilometrul 94+500 de metri către Nistoreşti, se frezează şi asfaltează pe prima bandă, astfel încât autovehiculele vor fi redirecţionate pe cea de-a doua bandă. Infotrafic precizează că este posibil ca circulaţia să se îngreuneze în zona kilometrului 95, unde drumul se îngustează la o bandă, iar autovehiculele vor fi deviate pe banda a doua a sensului opus.

Totodată, în zona Băicoi - Băneşti, între kilometrii 83 şi 86 ai DN1, se montează  separatoare de sensuri din beton.

Întrucât circulaţia va fi oprită pe benzile de lângă axa drumului, poliţiştii le recomandă şoferilor să se încadreze din timp pe benzile marginale.

Lucrări au loc şi pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti. Pe sensul de mers către Piteşti, la kilometrul 36, este înlocuită glisiera marginală, fără afectarea benzilor de circulaţie.

Pe sensul de mers către Bucureşti, la kilometrul 40, se redirecţionează autovehiculelor pe prima bandă, la kilometrul 104 sunt efectuate lucrări de întreţinere în zona mediană, tot cu redirecţionarea maşinilor pe prima bandă, iar la kilometrul 115, au loc lucrări de frezare şi asfaltare pe benzile unu şi de urgenţă, cu redirecţionarea autovehiculelor pe banda a doua.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5