Avertizare meteo. Este cod galben de vânt până la ora 18.00

acoperis_smuls_ramnicu_valcea-rafale_de_vant.jpg

acoperis_smuls_ramnicu_valcea-rafale_de_vant
pe timpul nopţii (22/23 ianuarie), pompierii militari au intervenit în municipiul Râmnicu Vâlcea la 3 situaţii, din cauza vântului puternic
Foto: ISU Vâlcea
Citeste tot despre: 

Vântul a suflat cu putere toată noaptea, iar meteorologii au emis avertizare meteo ”cod galben” de vânt. În zonele înalte, sunt rafale de vânt de peste 90 – 120 km/h. Avertizarea este valabilă până astăzi la ora 18.00.

Meteorologii ANM au emis o avertizare ”cod galben de vânt pentru toate zonele muntoase, dar și în partea de est a Moldovei și pe Litoral.

Avertizare meteo. Este ”cod galben” de vânt

”În Carpații Meridionali și de Curbură vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de peste 90…120 km/h. Intensificări ale vântului se vor semnala și în nord-estul Munteniei și în Dobrogea, unde rafalele vor depăși 60...65 km/h, iar în Moldova și pe litoral 70...80 km/h”, avertizează meteorologii ANM.

Acoperiş smuls la Râmnicu Vâlcea

Acoperişul unui bloc a fost smuls, căzând peste două maşini, iar termoizolaţia s-a desprins de pe faţada unui imobil la Râmnicu Vâlcea, din cauza vântului puternic

Conform ISU, pe timpul nopţii (22/23 ianuarie), pompierii militari au intervenit în municipiul Râmnicu Vâlcea la 3 situaţii, din cauza vântului puternic.

Prima intervenţie a avut loc după miezul nopţii pentru îndepărtarea unui acoperiş de bloc, construit din lemn cu învelitoare din tablă,  de circa 300 mp, care a căzut peste două autoturisme, iar o intervenţie similară a avut loc în cursul dimineţii, scrie news.ro.

Tot joi dimineaţă, 23 ianuarie, ISU a intervenit pentru îndepărtarea termoizolaţiei desprinsă de pe o faţadă.

Citește și:

Prognoza meteo până pe 3 februarie. În loc să ningă, se încălzește

Cum este vremea în luna ianuarie în România

Loading...
 
 

Citește și

  • iarna_2019

    A venit iarna. Nu știm dacă va fi o iarnă blândă, cu ceva zăpadă, sau o iarnă grea, cu viscole, troiene și ger. În anii 1929, 1942, 1954 şi 1967, România s-a confruntat cu cele mai cumplite ierni din ultimul secol. Temperatura minimă absolută din decembrie în România a fost -34,5ºC, înregistrată la Întorsura Buzăului, în data de 25 decembrie 1998.

  • Meteorologii ANM emit coduri meteo care ne avertizează că vremea se va schimba radical, de cele mai multe ori distructiv și periculos pentru oameni

    Din 2007, meteorologii au început să emită ”coduri meteo” de intemperii. Ne-am obișnuit să fim anunțați din când în când că este ”cod galben” sau ”cod portocaliu”. Click! vă spune când se emit astfel de avertizări meteo.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1