Avertizare meteo. Este cod galben de vânt până la ora 18.00

Ultima actualizare:

    pe timpul nopţii (22/23 ianuarie), pompierii militari au intervenit în municipiul Râmnicu Vâlcea la 3 situaţii, din cauza vântului puternicFoto: ISU Vâlcea
pe timpul nopţii (22/23 ianuarie), pompierii militari au intervenit în municipiul Râmnicu Vâlcea la 3 situaţii, din cauza vântului puternicFoto: ISU Vâlcea

Vântul a suflat cu putere toată noaptea, iar meteorologii au emis avertizare meteo ”cod galben” de vânt. În zonele înalte, sunt rafale de vânt de peste 90 – 120 km/h. Avertizarea este valabilă până astăzi la ora 18.00.

Meteorologii ANM au emis o avertizare ”cod galben de vânt pentru toate zonele muntoase, dar și în partea de est a Moldovei și pe Litoral.

”În Carpații Meridionali și de Curbură vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de peste 90…120 km/h. Intensificări ale vântului se vor semnala și în nord-estul Munteniei și în Dobrogea, unde rafalele vor depăși 60...65 km/h, iar în Moldova și pe litoral 70...80 km/h”, avertizează meteorologii ANM.

Acoperiş smuls la Râmnicu Vâlcea

Acoperişul unui bloc a fost smuls, căzând peste două maşini, iar termoizolaţia s-a desprins de pe faţada unui imobil la Râmnicu Vâlcea, din cauza vântului puternic

Conform ISU, pe timpul nopţii (22/23 ianuarie), pompierii militari au intervenit în municipiul Râmnicu Vâlcea la 3 situaţii, din cauza vântului puternic.

Prima intervenţie a avut loc după miezul nopţii pentru îndepărtarea unui acoperiş de bloc, construit din lemn cu învelitoare din tablă,  de circa 300 mp, care a căzut peste două autoturisme, iar o intervenţie similară a avut loc în cursul dimineţii, scrie news.ro.

Tot joi dimineaţă, 23 ianuarie, ISU a intervenit pentru îndepărtarea termoizolaţiei desprinsă de pe o faţadă.

Citește și:

Prognoza meteo până pe 3 februarie. În loc să ningă, se încălzește

Cum este vremea în luna ianuarie în România

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net