Avem cu ce ne lăuda! O fabrică din România produce sărmăluţe pentru export

Ultima actualizare:

O caserolă cu 8 sărmăluţe româneşti se vinde în Suedia cu 6,5 euro, potrivit România TV. Şi nu doar acolo vor ajunge preparatele noastre. Sarmalele vor sta de sărbători pe mesele din Ungaria, Franţa, Spania şi Suedia.

“Eu am făcut reţeta de la mama, de la soacra, de aici de acolo. Punem sare, piper, boia, multa ceapă, mărar, cimbru orez şi carne de porc. Şi punem şi suflet”, spune  Bajko Eniko, soţia patronului, potrivit sursei citate mai sus.

Sarmalele sunt fierte, ambalate în caserole de 450 şi 850 de grame, congelate şi apoi transportate în magazinele locale, marile lanţuri de hipermarketuri şi în străinătate.

Dacă v-am făcut poftă uitaţi câteva reţete de la cititorii noştri.

Reţete de la cititori: Sărmăluţe cu ciuperci de post cu mămăliguţă şi smântână – Adina Stoica

Retete de la cititori: Sarmalute delicioase / Carmen Duca

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net