Autostrada Soarelui, blocată din cauza unui accident rutier

Ultima actualizare:

    O mașină a luat foc, iar două persoane au fost rănite ușor
O mașină a luat foc, iar două persoane au fost rănite ușor

Te pregătești să pleci la mare cu mașina? Află că traficul rutier pe Autsostrada Soarelui este blocat din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două mașini, una dintre ele luând foc. Coloana de autoturisme se întinde pe cel puțin doi kilometri. Polițiștii au declarat pentru digi24.ro că traficul va fi reluat în curând, însă se va circula pe o singură bandă.

Traficul rutier este oprit, în prezent,  pe Autostrada Soarelui, Bucureşti-Constanţa, pe sensul de mers către litoral, în zona localităţii Feteşti, din cauza unui accident în care au fost implicate două maşini, potrivit mediafax.ro.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră circulaţia rutieră este oprită pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul de mers către litoral, la kilometrul 152, în zona localităţii Feteşti, din judeţul Ialomiţa, din pricina unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Cauza producerii este neasigurarea la schimbarea benzii de mers, iar din primele cercetări există două victime rănite uşor.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net