Autostrada până la Ploieşti, gata în martie 2012

Citeste tot despre: 

Şoferii vor circula pe noua autostradă din primăvara anului viitor, însă doar de pe Centura Capitalei până în oraşul Ploieşti. Tronsonul de 6 km, care leagă Centura de centrul oraşului, nu poate fi realizat încă din cauza unor dispute pe terenuri.

Doar 56 km din viitoarea autostradă vor fi gata în martie 2012, a anunţat Mircea Epure, director de investiţii al Companiei de Autostrăzi şu Drumuri Naţionale, citat de realitatea.net. Tronsonul de 13 km, între Centrura Bucureşti şi Moara Vlăsiei, este finalizat în proporţie de 80%, în timp ce sectorul de autostradă de la Moara Vlăsiei până la Ploieşti este şi mai avansat.

Ultima porţiune din această bucată de autostradă, de la Centură la centrul oraşului, nu va fi gata mai devreme de sfârşitul anului 2012, după rezolvarea problemelor legate de exproprieri.

Tronsonul Bucureşti-Ploieşti face parte din viitoarea autostradă A3, Bucureşti-Borş, care măsoară 565 km. Autorităţile au împărţit autostrada în două mari tronsoane: Autostrada Bucureşti-Braşov şi Autostrada Braşov-Borş (Autostrada Transilvania).


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1