Autostrada Arad-Timişoara, inaugurată în decembrie 2011, e asfaltată din nou

Ultima actualizare:

    Autostrada a arătat bine doar câteva luni după inaugurare
Autostrada a arătat bine doar câteva luni după inaugurare

Bătaie de joc pe bani publici. Autostrada care leagă Aradul de Timişoara, care măsoară 32,5 km, e asfaltată în întregime în această perioadă, deşi a fost deschisă traficului în decembrie 2011. Stratul de asfalt a început să cedeze, astfel încât constructorii au fost chemaţi să remedieze situaţia, informează Mediafax.

Viteza pe autostradă a fost restricţionată la 60 de kilometri pe oră, pe anumite sectoare, ori la 80 de kilometri la oră, pe alte sectoare de drum, pentru lucrările de reasfaltare. “S-a constatat o deteriorare a asfaltului la suprafaţă. Deocamdată se lucrează pe banda întâi, care se decopertează, după care este reasfaltată. Lucrările vor continua pe a doua bandă şi pe calea de la Timişoara spre Arad”, a declarat, marţi, subcomisarul Teodor Tudur, şeful Biroului de Poliţie Autostrăzi Vest, pentru sursa citată.

Lucrarea a fost inaugurată în decembrie 2011, după o investiţie de 135,43 de milioane de euro. De la deschiderea sa, constructorii au mai realizat lucrări de reparaţii ori programate. Asfaltul a fost refăcut pe anumite porţiuni şi în toamna anului trecut, după ce acesta s-a scufundat sub roţile camioanelor de mare tonaj. Autostrada face parte din coridorul IV pan-european. Contractul pentru construcţia acesteia a fost semnat cu consorţiul format din firmele Astaldi şi FCC Construccion.

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net