Autostopiştii au chefuit la trei zile după crimă

Ultima actualizare:

    Liceenii din Drajna au fost prinşi la o săptămână după atacul sângerosFoto: adevarul
Liceenii din Drajna au fost prinşi la o săptămână după atacul sângerosFoto: adevarul

Doi liceeni, de 16 şi 18 ani, sunt autorii crimei din Călăraşi, care a îngrozit o ţară întreagă! Soţii Ion şi Violeta Constantin au fost înjunghiaţi pe 24 noiembrie, seara, de doi autostopişti pe care-i luaseră cu maşina pe Drumul Naţional 3, dintre Drajna şi Feteşti. Bărbatul a decedat, iar soţia sa a fost operată la spitalul din Călăraşi.

Câtă cruzime! Crima comisă de doi liceeni din Călăraşi a fost premeditată, întrucât unul dintre cei doi autostopişti dorea cu orice preţ să ajungă în Braşov, la o femeie în vârstă de 28 de ani de care se îndrăgostise. Prin urmare, elevul de 16 ani, înamorat, şi colegul său de 18 ani au pus la cale un plan diabolic. Timp de o săptămână, Andrei Simion (16 ani) şi Cristian Tănăsescu (18 ani) au facut calcule: vor ucide pe cineva şi vor fugi cu autoturismul, deşi nici unul nu avea permis auto. Cei doi au cumpărat din Slobozia două cuţite tip-fluture, pe care, în seara de 24 noiembrie, le-au aşezat cu grijă în buzunar. Localitatea Drajna, în care locuiesc, are ieşire la DN 3A, spre Feteşti. În dreptul restaurantului de la intersecţie, liceenii au început să le facă şoferilor semne disperate, cu mâna, pentru a-i lua la ocazie. Afară se înserase şi, în scurt timp, un Logan roşu a oprit lângă ei. Erau soţii Violeta şi Ion Constantin, care mergeau la părinţi, în comuna Ştefan cel Mare. I-au luat în maşină pe cei doi tineri, care au spus că vor să coboare la bariera din satul Tudor Vladimirescu. Au mers alături de victime preţ de zece minute, fără să poarte vreo discuţie, scrie adevarul.ro. Înainte să coboare, elevii, aflaţi pe bancheta din spate, au atacat. Tănăsescu i-a tăiat gâtul şoferului, iar Simion a atacat-o pe femeie.   

Violeta Constantin i-a dat peste mână şi adolescentul a scăpat cuţitul în maşină, descoperit ulterior de anchetatori, reuşind s-o rănească doar în omoplat. Autostopiştii au coborât din maşină şi, câteva clipe, au urmărit ce se întâmplă în urma lor. L-au văzut pe şofer cum a coborât cu ultimele puteri de la volan, şi-a desfăcut cureaua de la pantaloni şi s-a prăbuşit, dându-şi ultima suflare. Elevii au renunţat să fure maşina, au fugit spre casă, s-au spălat şi au stat liniştiţi. Până vineri seară, pe 1 decembrie, când s-au trezit cu poliţiştii la uşă. În intervalul de timp scurs de la crimă, ei au mers la şcoală: Tănăsescu e elev în clasa a XII-a la Liceul Alexandru Ioan Cuza din Slobozia, iar Andrei Simion - la Liceul Danubius din Călăraşi. Mai mult decât atât, Tănăsescu şi-a serbat majoratul, la trei zile după episodul sângeros! Cuţitul cu care a fost ucis Ion Constantin a fost găsit ascuns în locuinţa elevului de clasa a XII-a.

Click! spune

După o noapte întreagă de audieri, suspecţii au fost arestaţi pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor deosebit de grav şi tentativă de omor. Cei doi riscă o pedeapsă cuprinsă între 15 şi 25 de ani închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net