Autorul accidentului mortal din Motru s-a predat. Acesta este fostul şef al Direcţiei Generale Anticorupţie Gorj

Ultima actualizare:

    Mirel Păsărelu, în pantaloni scurţi, lângă maşina roşie, la accidentul din 2005(sursă foto: Ediţie Specială)
Mirel Păsărelu, în pantaloni scurţi, lângă maşina roşie, la accidentul din 2005(sursă foto: Ediţie Specială)

Mirel Păsărelu a omorât azi-noapte un pieton în satul Apa Neagră, din comuna Padeş. După ce l-a lovit cu maşina pe bărbatul de 45 de ani, acesta a fugit de la locul accidentului şi s-a predat astăzi la Poliţia Motru. Nu se află la prima abatere.

Fostul şef al Direcţiei Generale Anticorupţie Gorj este audiat la această oră de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

„Aseară, la ora 22.14, Poliţia municipiului Motru a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către un participant la trafic despre faptul că pe raza comunei Padeş, în satul Apa Neagră, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu decesul unui pieton, conducătorul auto părăsind locul faptei. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului. S-a stabilit că victima, identificată ca fiind P.V., de 45 ani, din comuna Padeş,a fost accidentată de un autovehicul, fiind căzută pe partea carosabilă, pe sensul de mers Padeş - Baia de Aramă. Poliţiştii continuă investigaţiile pentru identificarea conducătorului auto şi pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, în cauză fiind constituit un dosar penal sub aspectul infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie",a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, înainte ca Mirel Păsărelu să se predea.

În 2005, acesta a mai fost implicat într-un accident rutier, soldat cu rănirea unui motociclist.

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net