Autorităţile s-au sucit: fără buletine noi de la 1 iulie 2013!

Ultima actualizare:

În acest moment, proiectul de Lege privind aprobarea 0.UG. nr. 82/2012 (pentru modificarea şi completarea unor acte normative privind evidenţa persoanelor) a fost adoptat de Senat şi se află în dezbatere la Comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor, a anunţat MAI.

Amendamentele formulate asupra proiectului vizează inclusiv modificarea normelor referitoare la termene, respectiv termenul privind realizarea platformei-pilot pentru constituirea sistemului informatic de emitere a cărţii electronice de identitate, de punere în circulaţie a cărţii electronice de identitate şi a cărţii de identitate şi de generalizare a activităţii de emitere a cărţii electronice de identitate şi a cărţii de identitate. De asemenea, amendamentele vizeaza şi procedura preschimbarii eşalonate a actelor de identitate aflate in circulatie, prevazuta la art. XI din O.V.G. nr.82/2012”, se arată în comunicarea MAI.

Astfel, se aşteaptă adoptarea formei finale a actului normative, pentru a se putea decide asupra momentului punerii în circulaţie a noilor cărţi de identitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net