Autocar cu români blocat la granița dintre Italia și Franța. Un bărbat căutat de poliție a fost arestat

italia_furgar_roman_arestat_de_ziua_lui.jpg

Carabinieri
Carabinierii l-au dus pe român la penitenciarul din Trieste
Foto: stiridiaspora.ro
Citeste tot despre: 

A început să nu fie săptămână în care, undeva în Europa, autocarele cu români să nu aibă probleme. Ultimul exemplu s-a înregistrat luni, când un autocar cu români care se îndreptau spre Franța a fost blocat la graniță, în Friuli, nord-estul Italiei. Carabinierii au descoperit în vehicul un bărbat care avea mandat de arestare pentru furt.

Bărbatul de 31 de ani a fost arestat de carabinierii grupului Radiomobile din Aurisina, potrivit esperonews.it preluat de stiridiaspora.ro. Suspectul a fost descoperit în urma controalelor vamale iar agenții au chemat imediat carabinierii.

De ce era căutat de poliție românul

Românul căutat de poliția italiană de opt ani călătorea în autocarul care urma să ajungă în Franța și le-a spus carabinierilor care l-au interogat că se îndreaptă spre Provence pentru a munci la viitoarea recoltă de piersici. Suspectul era dat în urmărire pentru că avea de ispășit o condamnare de doi ani închisoare dată în 2013 de Parchetul din Termini Imerese, o localitate din provincia siciliană Palermo pentru o serie de furturi din șantiere de construcții. Militarii, la încheierea formalităților, l-au dus la Coroneo, unde va executa pedeapsa cu închisoarea. După câteva ore, ceilalți români din autocar au fost lăsați să-și continue drumul cu autocarul spre Franța.

 

Citiți și

 

Un român a bătut crunt o bătrână în Italia, i-a furat cardul, a scos banii și a fugit. Femeia se află în spital

Italia: Cinci ani de închisoare pentru un român care și-a bătut și terorizat fosta iubită

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Un român în vârstă de 34 de ani a fost victima unui jaf la drumul mare petrecut în apropierea oraşului Collesalvetti, situat la aproximativ 25 de kilometri de Pisa. Potrivit ziarului "La Nazione", în cursul zilei de ieri, 9 martie, Alexandru Chiscop, angajat al firmei de transporturi Bartolini, a fost asaltat de doi indivizi in timp ce se întorcea acasă. Aceştia l-au împuşcat şi au furat încărcătura care se găsea în camionul acestuia.

  • Cosmin Oprea, unul din cei patru români arestați în Italia săptămâna trecută, pentru agresarea unui academician bine cunoscut, a încercat să se sinucidă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1