Austria. Un român și-a desfigurat fetița cu artificiile date la ziua ei. Alte două femei au ajuns la spital

spital-copii.jpg

Copil în spital
Foto: Arhivă

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Sărbătorirea celor 9 ani ai fetiței sale s-a transformat într-o experiență extrem de neplăcută. Copila a suferit răni grave la față după ce tatăl ei a dat „artificii”.

Totul s-a întâmplat în Viena-Simmering, Austria, unde trăiește și această familie de români. Tatăl copilei de 9 ani, un român în vârstă de 30 de ani, a găsit un dispozitiv pirotehnic în formă de spray și, crezând că este vorba despre o lumânare, s-a gândit să o folosească la momentul aniversării fiicei.

Astfel, bărbatul a pus și a aprins dispozitivul pirotehnic pe o masă, în aer liber. Alături de el stăteau fetița lui și încă două femei, în vârstă de 29 și 43 de ani. Din cauza înălțimii mai mici a copilului, micuța a suferit leziuni faciale severe, în timp ce femeile au suferit leziuni minore ale corpului, scrie stiridiaspora.ro

Bărbatul avea 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat  

Bărbatul a sunat imediat la urgență, iar la faţa locului a ajuns un echipaj medical care a stabilizat victimele și le-a predat unei echipe ale Crucii Roşii. Victimele au ajuns la spital.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj al poliţiei care a stabilit că bărbatul a avut o alcoolemie de 1,24mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest context, poliția vieneză a lansat un semnal de alarmă împotriva manipulării nepăsătoare a obiectelor pirotehnice necunoscute. Pentru a evita asemenea accidente, obiectele explozive nu trebuie folosite niciodată în imediata apropiere a copiilor sau sub influența alcoolului. 

Citește și: 

Un infractor român este căutat în toată Austria dupa ce a evadat ca în filme dintr-un spital

Povestea emoționantă a șoferului român de TIR, văzut plângând într-o parcare din Austria: „Nu vrea bani, doar ceva de mâncare!”

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul