Aurelian Temișan, pe urmele lui Cristian Țopescu

Ultima actualizare:

    Aurelian Temișan, alături de colegii săi din naționala de fotbal a artiștilor românifoto: Aurelian Temisan/Facebook
Aurelian Temișan, alături de colegii săi din naționala de fotbal a artiștilor românifoto: Aurelian Temisan/Facebook

Cântărețul și prezentatorul Aurelian Temișan are șanse mari să devină următoarea stea a comentatorilor români de sport. Cu singura  condiție ca cineva să aibă ochi pentru el și în acest domeniu și să nu ezite să-l arunce în luptă. Vedeta de televiziune se va descurca, suntem siguri, excelent! Și astfel locul lăsat liber după retragerea lui Cristian Țopescu va fi în cele din urmă reocupat. Iar numele „sonore” care încearcă încă să-și găsească un loc sub soare vor avea un contracandidat serios!

Ce spui atunci când nu sunt multe de spus?!

Click.ro l-a provocat pentru dumneavoastră pe Aurelian Temișan să dea o probă a talentului său în materie, comentând, cu ajutorul imaginației și a pasiunii sale pentru sportul-rege, două secvențe care ar putea oricând surveni în cadrul unui meci de fotbal. Mai întâi să redea cu mult umor o mare ratare, astfel încât să-i facă pe suporterii din fața televizoarelor să uite de neîmplinirea înregistrată pe teren. Iar apoi, să comenteze cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc, golul care ar urma, repetăm, pur ipotetic, să-i ducă pe tricolori în finala Campionatului Mondial de Fotbal, visul oricărui microbist de la noi. Ce a ieșit puteți afla urmărind înregistrarea de mai jos!

Mai trebuie însă să știți că Aurelian Temișan se pricepe nu doar să comenteze fotbalul, dar e și unul dintre marii săi practicanți. Fiindcă Temișan, alături de Adrian Enache, de băieții de la „Alb-Negru”, de „D-nul Problemă” și de fostul jucător rapidist Daniel Chiriță, printre alții, face parte din naționala Artiștilor Fotbaliști din România, campioană mondială în vara anului 2014.

Pe teren e urmașul lui „Țețe” Moraru

Pe teren Temișan e urmașul lui Dumitru Moraru sau  a lui Bogdan Stelea, adorând să apere buturile echipei noastre naționale. Alături de colegii săi, Temișan se va afla la Moscova între 3 și 12 iunie, la ediția aniversară a fotbalului pentru artiști.

De remarcat că prima sa zi de competiție va coincide cu data la care „goalkeeperul” nostru își va serba cea de a 45 aniversare de la data nașterii.

Temișan așa cum nu l-ați mai văzut, pe post de comentator!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net