Aurelia Moroșan, soția criminalului de la Onești: ”Am fost îngrozită de masacrul din apartament”

aurelia-morosan-si-gheorghe-morosan.jpg

Aurelia Moroșan nu-și mai susține soțul după crimele odioase pe care le-a comis
Aurelia Moroșan nu-și mai susține soțul după crimele odioase pe care le-a comis

Aurelia Moroșan, soția monstrului de la Onești este în stare de șoc. Femeia este acuzată de complicitate la sechestrarea celor doi muncitori aflați luni în apartamentul groazei. Ajunsă în fața judecătorului, aceasta i-a spus că este îngrozită de mascarul din apartament. Ea se află în arest preventiv.

Cu cât se scurg orele de la teribila tragedie, cu atât începe și Aurelia Moroșan să realizeze că planul lor de se face auziți de o țară întreagă nu a fost deloc folositor.

Aurelia Moroșan se află în arest preventiv

Doi oameni nevinovați au murit în chinuri, soțul ei se zbate între viață și moarte pe patul de spital, iar ea stă după gratii.

Marți, 2 martie, a doua zi de la tragicul eveniment, femeia a fost adusă în fața magistaților în stare de reținere. A fost acuzată de complicitate la luarea de ostatici, iar judecătărul a trimis-o pentru 30 de zile în arest. Nu a stat la discuții, deși Aurelia a încercat să se delimiteze de faptele comise de Gheorghe Moroșan.

Avocatul Aureliei Moroșan: ”Nu este de acord cu ceea ce a făcut soțul ei. Îi este frică de el”

”În sala de judecată în timp ce era analizată propunerea Parchetului de arestare preventină, Aurelia Moroșan a spus că a fost îngrozită de masacrul care s-a produs, deci pe măsură ce trece timpul realizează adevărata dimensiune a ceea ce s-a întâmplat. Nu neapărat că s-ar desolidariza de soțul ei, că este până la urmă soțul ei, dar pare că nu este de acord cu ceea ce a făcut. A negat întotdeauna că ar fi intrat în casă și că ar fi contribuit la imobilizarea acelor oameni. Ei au venit împreună, a stat la un moment dat că a văzut că soțul ei are ceva mare într-un buzunar de hanorac, dar nu l-a întrebat ce, deoarece de multe ori nu îi răspunde. Știe că este un om impulsiv și îi este frică de el, dar nu și-a imaginat că poate să ajungă la stadiul de a omorî doi oameni. Ea nu poate să știe cum a reușit soțul să imobilizeze acei doi oameni, deoarece susține că nu a intrat în apartament. Soțul ei are în jur de 130 de kilograme, este un om destul de vânjos”, a declarat avocatul Aureliei, Valentin Iacob, la Antena 3.

Totodată, apărătorul spune că nici procurorul nu a reușit să probeze complicitatea ei la imobilizarea celor doi, dar a zis la ședință că până la urmă va reuși să probeze acest lucru.

Avocatul cere arestul la domiciliu, pentru că nu sunt probe de complicitate

Pentru că nu există probe solide la adresa femeii, Iacob cere înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

valentin-iacob-avocatul-sotie-criminal-onesti-697374.jpg

Valentin Iacob, avocatul Aureliei Moroșan, spune că nu există probe împotriva femeii
Valentin Iacob, avocatul Aureliei Moroșan, spune că nu există probe împotriva femeii
Captura: Antena 3

Important este faptul că polițiștii au precizat încă din primul moment că nu au găsit un aliat în soția lui Gheorghe Moroșan.

Ba chiar, l-a încurajat să meargă mai departe, că poate în felul acesta ”obțin banii”.  Moroșan le-a cerut polițiștilor 300.000 de euro.

Polițiștii au acuzat-o pe Aurelia Moroșan că i-a fost complice criminalului

Tot ea a fost cea care i-a indicat soțului ei toate mișcărie oamenilor legii, urmărind întreaga acțiune de la etajul 4, din balconul vecinilor de deasupra.

În plus, aceleași coliere din plastic cu care fuseseră legați Silviu Iștoan și Dan Patatu au fost găsite de oamenii legii în geanta Aureliei.

Citește și: 

Filmul tragediei de la Onești și motivul pentru care Gheorghe Moroșan i-a ucis cu sânge rece

Cât de periculos era Gheorghe Moroșan! Criminalul avea patru condamnări la activ

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1