Au vrut să o violeze în pușcărie! O angajată, în pericol de moarte

Ultima actualizare:

    Femeia a fost amenințată și a fost cât pe ce să fie violată de pușcăriași
Femeia a fost amenințată și a fost cât pe ce să fie violată de pușcăriași

O angajată de la Penitenciarul din Poarta Albă a fost sechestrată de doi deținuți. Atacul asupra ei a avut loc ieri.

Femeia a fost băgată cu forța în baie și încuiată. Amenințată cu un cuțit, pușcăriașii au vrut să o agreseze sexual, însă victima a reușit să-i convingă să-i dea drumul. Bărbații aveau asupra lor un cuțit cu care au amenințat-o. Totul s-a petrecut în timpul unei activități.

Au băgat-o în baie amenințată cu un cuțit

”În timpul derulării unei activități specifice de educație cu cei doi deținuți, aceștia au devenit violenți și amenințând-o cu un cuțit improvizat au obligat-o să se deplaseze în grupul sanitar al clubului cu intenția de a o agresa sexual. Acționând cu tact și profesionalism, lucrătoarea i-a convins pe cei doi deținuți să renunțe la intenție după aproximativ 10 minute. A fost informată imediat conducerea unității care a luat măsuri urgente de sancționare a celor doi deținuți. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia. La nivelul Penitenciarului Poarta Albă s-a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii evenimentului și împrejurările în care deținuții au intrat în posesia cuțitului improvizat. Conform art. 205 din codul penal, lipsirea de libertate a unei persoane în mod ilegal se pedepseşte cu închisoarea de la unu la șapte ani. Dacă fapta este săvârşită de către o persoană înarmată pedeapsa este închisoarea cuprinsă între trei şi zece ani”, au precizat, pentru Click! reprezentanții Peniteciarului Poarta Albă.

Sindicaliștii spun că cei din conducere sunt vinovați

Sindicalișii sunt revoltați și spun că toate aceste lucruri sunt posibile din cauza managementului defectuos.

”N-au fost făcute publice condițiile în care această grozăvie a fost posibilă: tolerarea abuzurilor la nivel de management, lipsa de personal și lipsa celor mai elementare mijloace și proceduri de siguranță pentru personal. Angajații sunt expuși unor riscuri profesionale și personale greu de imaginat de către cineva care nu lucrează în fiecare zi cu tâlhari, criminali, violatori și alte categorii de infractori; în cea mai mare parte recidiviști. Angajații sunt atacați chiar și în propria casă, iar nu puține cazuri sunt cele în care bunuri le sunt distruse și sunt agresați în public de către cei eliberați. Deși de-a lungul timpului au fost reclamate numeroase abateri ale conducerii Penitenciarului Poarta Alba, foarte multe în legatură cu modul în care coordonează siguranța misiunilor în interiorul și exteriorul penitenciarelor, acestea au fost ignorate. Cazul cel mai recent ignorat este cel al unui deținut favorizat care părăsea când vroia punctul de lucru fără să se știe ce face”, spun, revoltați, cei de la Sindicatul Omnia.

Aproximativ 280 de posturi mai sunt necesare, conform estimarilor Administrației Naționale a Penitenciarelor, pentru a putea fi asigurate, în condiții optime, misiunile la Poarta Alba.


    Sindicaliștii se plâng că mulți deținuți încarcerați la Poarta Albă sunt recidiviști și agresivi
Sindicaliștii se plâng că mulți deținuți încarcerați la Poarta Albă sunt recidiviști și agresivi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net