Au venit la plajă cu kilogramele de aur pe ei - FOTO EXCLUSIV

romi3.jpg

Amândoi poartă lanţ la gât, iar cel mai în vârstă are ghiuluri pe toate degetele, dar şi un ceas cu brăţară aurită

La soare te poţi uita, dar la ei ba! Strălucesc din cap până-n picioare ca o nestemată, iar asta pare că-i statisface din plin. La bermude şi tricou, câţiva turişti de pe de Litoral au asortat bijuteriile masive din aur.

Unii îşi etalează pe plajă trupul bine lucrat la sală un an întreg, alţii preferă să-şi arate bogăţia. Se poartă luxul la Mamaia! Ca să le impresioneze pe domnişoare, trei bărbaţi au deschis, în weekend, seiful şi au pus pe ei tot aurul: lanţuri masive, brăţări, ceasuri aurite şi ghiuluri pe fiecare deget.

romi1.jpg

Atât bărbatul, cât şi femeile care-l însoţesc nu şi-au lăsat acasă bijuteriile

Bijuteria de la gât pare a fi emblema familiei din care fac parte. Cu toţii poartă acelaşi tip de lanţ gros, împletit, de zici că-i şarpe. Culmea e că şi-au asortat podoabele aurite la bermudele de plajă colorate şi şlapi. Astfel echipaţi au plonjat şi în apă. Doamnele care-i însoţesc nu s-au lăsat mai prejos. Poartă şi ele la gât două rânduri de lănţişoare, inele şi cercei impresionanţi.

romi2.jpg

Bărbaţii poartă acelaşi tip de lanţ

Pe lângă faptul că atârnă greu, nici bronzul nu le-a priit. Soarele i-a prins după forma „lănţicului”, aşa că şi dacă l-ar da jos tot s-ar vedea bogăţia ieşindu-le prin piele. 

Lanţul din aur de 2,4 milioane € face furori în America

Cel mai scump lanţ din aur din lume costă 2,4 milioane de euro (10,6 milioane de lei). Produs în India în doar 13 zile, de o firmă americană, lanţul a fost confecţionat din 26 de kilogram de aur şi sute de diamante de 700 de carate. Imensa bijuterie ar purea deveni emblema oricărui şmecheraş care vrea să le facă în ciudă duşmanilor. Perfect pentru ceafa lată, firma care l-a produs a creat bijuterii şi pentru Tom Cruise, Justin Bieber sau Kanye West.

Nelson Mondialu se mândreşte cu "lănţişoarele"

Celebrul interlop Nelson Mondialu din Cluj este mare amator de „frumos”. Cu cât aurul este mai mare, mai strălucitor şi te orbeşte, cu atât mai bine. Pe numele său adevărat Pop Nelson Simone, interlopul este foarte mândru de bijuteriile sale. De fiecare dată, clujeanul afişează o ţinută foarte strălucitoare, ca să moară duşmanii de ciudă.

Petrecere cu şase fete pe iaht

iacht.jpg

Fotoreporterii Click! le-au surprins pe cele şase fete pe iaht

Ce barcă, ce banană sau vapor! Ultima fiţă la mare e să te plimbi pe Marea Neagră cu iahtul. Şase ete în costume de baie minuscule au făcut plajă departe de ochii curioşilor. Au profitat de muzica dată la maximum şi au încins atmosfera. Au dansat, s-au bucurat de priveliştea încântătoare, dar şi de marinar. Un tânăr brunet, care a fost acaparat de frumuseţile ce au urcat la bordul iahtului său. Ca să-l incite, fetele sexy cu picioare lungi şi sâni plini au stat la plajă în toate poziţiile. O zi de distracţie pe iaht costă în Mamaia în jur de 450 de euro. 

iacht2.jpg

Tinerele au făcut plajă în toate poziţiile
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1