Au umplut oraşul cu ouă şi iepuraşi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Parcurile, bulevardele şi chiar intersecţiile au luat culoarea sărbătorilor pascale. Capitala e toată numai iepuraşi şi ouă roşii.

Oraşele sunt gata împodobite de Paşte. Flori multicolore, iepuraşi din ipsos şi ouă „încondeiate" înalte de câţiva metri fac deliciul celor care au ales să petreacă „acasă" sărbătoarea Învierii Domnului. Aproape că nu e loc liber, pe trotuar sau în parc, care să nu fi căpătat culori vii în ultimele zile. Cei mai fericiţi sunt copiii! Aflaţi în vacanţă zilele acestea, cu greu au putut fi „dezlipiţi" din parcurile de distracţii.

Piaţa Aviatorilor- Spaţiul verde a fost înţesat cu ouă de Paşte

simeon stalpnicul png

Parcul IOR- Decoraţiunile pascale  multicolore au transformat parcul într-un tablou ideal de Sărbători

simeon stalpnicul png

„Am ieşit să ne jucăm cu mingea în parc, dar e aşa de frumos că nu ne-a mai ars de fotbal. Ne-am pozat cu iepuraşii şi cu ouăle, ne-am pus dorinţe. Dacă ar fi tot timpul sărbătoare, numai în parc am sta", spune Sami, un puşti de 12 ani din Bucureşti. Reporterii Click! au dat o raită prin oraş şi au ales cele mai spectaculoase decoraţiuni pe care edilii ni le-au pregătit de Paşte.

De la pitici de grădină, flori artificiale în mii de culori şi iepuraşi de toate mărimile, până la ouă-gigant care luminează pe timp de noapte, toate poartă amprenta sărbătorii care tocmai bate la uşă. Marile intersecţii şi aleile parcurilor sunt locurile preferate iepuraşilor care au invadat Capitala, dar nici pieţele de cartier nu au scăpat neîmpodobite.

Ouă înalte de 2 metri, aşezate în faţa bisericii din Bistriţa

Bistriţa. Primăria a amplasat în centrul localităţii nu mai puţin de 12 ouă-gigant. Acestea au fost realizate din polistiren armat cu fibră de sticlă şi au fost pictate de mai mulţi elevi ai liceului de Arte Plastice „Corneliu Baba". Ouăle pictate au o înălţime de doi metri fiecare şi au fost aşezate în faţa Bisericii Evanghelice din Bistriţa.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net