Alegeri locale 2016 / Au uitat de Colectiv! Piedone, pupăcit de pensionare

Ultima actualizare:

    Dovada că, în România, se poate orice!Captură Youtube
Dovada că, în România, se poate orice!Captură Youtube

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4 din București, a mers la procesiunea de Florii. Piedone a făcut baie de mulțime în mijlocul bătrânelelor credincioase adunate cu mic cu mare pentru a respecta tradiția.

La un moment dat, o pensionară s-a desprins din mulțime și l-a pupat pe fostul primar. Semn că Piedone este în continuare îndrăgit, românii uitând cu desăvârșire că 64 de tineri și-au pierdut viața în incidendiul din Colectiv, club amenajat în Sectorul 4.

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost reţinut, la câteva zile după incendiu, de procurorii DNA, fiind acuzat de abuz în serviciu şi fals intelectual în legătură cu autorizarea clubului Colectiv. Piedone a fost, însă, eliberat iar o instanţă din cadrul Judecătoriei Sector 6 a decis, în urmă cu o săptămână, că Piedone rămâne în cursa pentru Primăria Sector 4 şi a respins contestaţiile victimelor din Colectiv.

Victimele incendiului de la Colectiv îl consideră pe fostul primar al sectorului 4 a fi unul dintre principalii responsabili de tragedia produsă în 30 octombrie 2015. "64 de morţi şi 150 de persoane mutilate pe viaţă în responsabilitatea dânsului, dânsul a semnat actul legal de funcţionare", a declarat una dintre victimele de la Colectiv.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net