Au spart casa de pariuri cu un baros! Hoţii au plecat cu 16.000 de lei

Ultima actualizare:

    Hoţii au fost prinşi la scurt timp de la comiterea infracţiuniifoto: Adevarul
Hoţii au fost prinşi la scurt timp de la comiterea infracţiuniifoto: Adevarul

Jaf la o casă de pariuri din Târgu-Jiu! În cursul nopții de miercuri spre joi, în jurul orei 2.00, trei tineri de 26, 27 și 34 de ani au pătruns în în clădire de unde au sustras 16.000 lei. Hoţii au fost prinși de polițiști la scurt timp după comiterea faptei și conduși la sediul poliției pt continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Jaful de la casa de pariuri a fost reclamat de un polițist din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, care se afla în timpul liber. El a auzit un zgomot de geamuri sparte, urmate de sunetul unei alarme și a observat că în parcare trei persoane cu cagule și glugi pe cap, alergând către un autoturism de culoare neagră.

La scurt timp după sesizare, polițistul care a observat săvârșirea faptei și polițiștii de investigații criminale au identificat atât autoturismul, cât și pe cei trei ocupanți, în persoana a trei tineri de 26, 27 și 34 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, bănuiți de săvârșirea infracțiunii. Hoţiiau fost conduși la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că cele trei persoane ar fi spart geamul ușii de acces într-o casă de pariuri, cu un baros, de unde ar fi sustras 16.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști. Tinerilor li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net