Au spart casa de pariuri cu un baros! Hoţii au plecat cu 16.000 de lei

jaf.jpg

jaf targu jaf
Hoţii au fost prinşi la scurt timp de la comiterea infracţiunii
foto: Adevarul

Jaf la o casă de pariuri din Târgu-Jiu! În cursul nopții de miercuri spre joi, în jurul orei 2.00, trei tineri de 26, 27 și 34 de ani au pătruns în în clădire de unde au sustras 16.000 lei. Hoţii au fost prinși de polițiști la scurt timp după comiterea faptei și conduși la sediul poliției pt continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Jaful de la casa de pariuri a fost reclamat de un polițist din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, care se afla în timpul liber. El a auzit un zgomot de geamuri sparte, urmate de sunetul unei alarme și a observat că în parcare trei persoane cu cagule și glugi pe cap, alergând către un autoturism de culoare neagră.

La scurt timp după sesizare, polițistul care a observat săvârșirea faptei și polițiștii de investigații criminale au identificat atât autoturismul, cât și pe cei trei ocupanți, în persoana a trei tineri de 26, 27 și 34 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, bănuiți de săvârșirea infracțiunii. Hoţiiau fost conduși la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.
Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că cele trei persoane ar fi spart geamul ușii de acces într-o casă de pariuri, cu un baros, de unde ar fi sustras 16.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști. Tinerilor li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Loading...

Citește și

  • Hoțul a fost prins și reținut ieri de polițiști

    S-a dat spargerea la Centrul Cultural Lumina, aflat în sectorul 1 al Capitalei. Hoțul a fugit cu laptop-uri și telefoane sigilate pe care le-a amanetat mai apoi. Polițiștii l-au prins și au reușit să recupereze o parte din bunurile furate.

  • Scene ca-n filmele americane la Bistriţa! Un bărbat care stătea ieri la coadă, într-o sucursală Raiffeisen Bank din oraşul aredelean, a scos pistolul şi a anunţat cu o voce metalică: „Nu mişcaţi, este un jaf!”. Angajaţii băncii i-au dat 19.000 de lei, iar necunoscutul s-a făcut nevăzut pe o străduţă din spatele băncii. Totul a durat 30-40 de secunde.