Au murit strivite sub roţile trenului

Ultima actualizare:

    Autoturismul  Dacia Duster  a fost făcut zob
Autoturismul Dacia Duster a fost făcut zob

O familie întreagă a pierit ieri într-o fracţiune de secundă. Maşina în care se aflau doi ieşeni, împreună cu fetiţa lor a fost spublerată de un tren şi târâtă câteva sute de metri. Imaginile de la locul accidentului i-au îngrozit pe anchetatori.

Circula cu viteză. Asta povestesc martorii despre şoferul care şi-a băgat în mormânt soţia şi copilul, dintr-o clipă de neatenţie. Maşina în care se aflau cei trei, o Dacia Duster, a fost lovită violent de tren pe trecerea la nivel cu calea ferată care face legătura între localităţile Iaşi şi Uricani.

Şoferul, cetăţeanul tunisian Ben Nizar (30 de ani) a uitat să se asigure. „A venit cu viteză maşina, n-a dat nici un semn că vrea să oprească. Mecanicul trenului a dat semnale acustice cu 300-400 de metri înainte să ajungă la trecere, că l-a văzut că vine ca nebunul.L-a prins în plin. De obicei, pe porţiunea asta, trenurile merg cu 120 de kilometri la oră, cred că a avut 100 de kilometri la oră în momentul impactului. A împins maşina cam 300-400 de metri", a povestit Constantin Şuhan, un pensionar CFR care a asistat terifiat la întreaga scenă.

Cadavrele au fost scoase cu greu dintre fiarele contorsionate ale maşinii

simeon stalpnicul png

Şoferul, soţia lui, Gina Florentina Darabană (37 de ani), dar şi fetiţa lor în vârstă de 6 ani au murit pe loc, striviţi între fiarele maşinii. Mecanicul trenului se afla în stare de şoc. El a povestit că şoferul maşinii a accelerat, crezând că poate să treacă, dar a ajuns exact în faţa trenului.

Doi bărbaţi omorâţi pe calea ferată

Doi bărbaţi au murit, ieri după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit, în plin, de trenul Interregio Timişoara-Iaşi, la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea hunedoreană Mintia.

Şoferul nu a respectat semnalele luminoase şi acustice, iar maşina fost târâtă 200 de metri până când mecanicul de locomotivă a reuşit să oprească trenul.

În urma impactului, şoferul şi un alt bărbat, pasager în maşină au murit. Un echipaj SMURD a intervenit pentru a scoate trupurile celor doi dintre fiarele maşinii. În urma accidentului, circulaţia pe magistrala feroviară 200 a fost închisă. Nu s-a circulat pe liniile care veneau de la Timişoara şi Arad spre Deva, trenurile fiind oprite în cele mai apropiate gări de localitatea Mintia.

Şoferiţa beată a avut noroc!

O femeie de 45 de ani, din Bihor, a scăpat cu viaţă dintr-un accident asemănător, în urmă cu două zile. Aceasta se urcase beată la volan, iar după impactul cu trenul căruia nu i-a acordat prioritate, a avut o singură grijă: să-şi numere banii care se împrăştiaseră prin maşină.

Deşi autoturismul a fost grav avariat, femeia nu a suferit nici o rană. S-a ales doar cu dosar penal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net