Au «leşinat» ca să-i facă o farsă profului

Ultima actualizare:

    În curtea şcolii a fost plin de ambulanţeFoto: ISU Bucureşti-Ilfov
În curtea şcolii a fost plin de ambulanţeFoto: ISU Bucureşti-Ilfov

O glumă proastă a pus pe jar autorităţile. Opt elevi au mimat un leşin la ora de educaţie tehnologică, iar şase ambulanţe s-au grăbit să le acorde primul ajutor. Profesorul care i-a văzut cum ”cad ca seceraţi” s-a speriat şi i s-a făcut rău.

Panică la Şcoala nr. 99 din Capitală! Opt elevi de 12 şi 13 ani l-au anunţat pe profesorul cu care aveau oră că le este cald. Imediat, au ”leşinat”. Totul s-a petrecut, marți (31 mai), în jurul orei 13.40, când directorul unităţii de învăţământ a sunat disperat la 112. Nu mai puţin de şase ambulanţe SMURD au ajuns la faţa locului. Medicii au bănuit că elevii ar fi inhalat vreo substanţă toxică, astfel că a fost trimis şi un echipaj de cercetare chimică. Nici vorbă de aşa ceva. ”A fost cald în clasă, geamurile închise şi li s-a făcut rău copiilor”, ne-a declarat Marian Banu, de la Inspectoratul Şcolar. Când a văzut atâtea Salvări în curtea şcolii, pe profesorul de educaţie tehnologică, de 70 de ani, l-a luat durerea de cap şi a fost dus la Spitalul ”Bagdasar Arseni”.


    Profesorul a fost dus la spital Foto: ISU Bucureşti-Ilfov
Profesorul a fost dus la spital Foto: ISU Bucureşti-Ilfov

Copiii au avut altă reacţie când s-au trezit cu doctorii pe cap: doi au fugit, trei s-au făcut bine ca prin minune, iar alţi trei mai puţini curajoşi au urcat în ambulanţe şi au fost duşi la Spitalul ”Marie Curie”. Aici, medicii şi-au dat seama că elevii sunt sănătoşi tun şi au fost nevoiţi să recunoască că i-au făcut o farsă profesorului. „La noi au ajuns trei fete. Se pare că, de fapt, nu li s-a făcut rău, însă suntem obligaţi să verificăm dacă totul este în regulă. La un moment dat, copiii i-au zis profesorului că vor să deschidă geamul, iar acesta le-a spus că nu se poate, pentru că se face curent. Atunci, vreo opt copii au început să se plângă, la unison, că le este rău”, ne-a spus Daniel Buzatu, managerul Spitalului „Marie Curie”. Până să se afle că totul a fost o farsă, şcoala a fost evacuată şi toţi elevii au fost trimişi acasă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net