Au inventat mâncarea care imită gustul cărnii de porc

mancare_cu_miros_de_carne_de_porc-captura_youtube.jpg

mancare_cu_miros_de_carne_de_porc
Așa arată mâncarea care imită gustul cărnii de porc
Foto: captura youtube
Citeste tot despre: 

Mâncare pentru toate gusturile! După succesul pe care l-a înregistrat cu carnea de vită din proteină vegetală introdusă în Impossible Burger, compania Impossible Foods produce și mâncarea care imită gustul cărnii de porc. Se va vinde în lanțurile de magazine fast-food.

 

La Târgul de Tehnologie CES 2020 a fost prezentat cel mai nou produs al companiei Impossible Foods: mâncarea care imită gustul cărnii de porc. Firma producătoare ţinteşte piaţa europeană şi asiatică.

Mâncarea care imită gustul cărnii de porc

Carnea de porc este cea mai populară din Asia şi Europa, astfel că realizarea acesteia din proteină vegetală a reprezentat un pas logic pentru Impossible Foods, compania din spatele burgerului de vită realizat din plante, scrie adevarul.ro.

La CES 2020, Pat Brown, CEO-ul companiei, a adus un nou produs: Impossible Pork, mâncare care imită gustul cărnii de porc, fiind însă realizată din proteină vegetală. Brown a specificat că acest produs vizează în mod special persoanele care consumă carne în mod regulat, nu vegetarienii sau veganii.

Alimentul va putea fi degustat în magazinele Burger King din Statele Unite, sub forma aşa-numitului Impossible Sausage.

Cererea pentru Impossible Burger a fost atât de mare încât compania nu a reuşit să îi facă faţă, fiind nevoită să utilizeze oamenii de ştiinţă din laboratoare pentru împachetarea produsului. Însă, compania crede cu tărie că poate rezolva problema schimbării climatice prin eliminarea uneia dintre principalele surse ale emisiilor de gaz cu efect de seră: agricultura.

Citește și:

Unde le-a fost capul când le-au inventat? Aceste obiecte nu au folosit la nimic

S-a inventat geanta cu dozator de vin

Loading...

Citește și

  • Produs nou! Trei profesori de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din Galaţi au creat o pâine premiată cu aur la Infoinvent, o expoziţie internaţională în domeniul creativităţii şi inovării. Alimentul este total diferit de pâinea tradiţională, care este dezechilibrată nutriţional, după cum explică specialiştii.

  • De 40 de ani încoace, Las Vegas găzduieşte Salonul expoziţional Internaţional al Consumatorilor de Electronice. Cele mai mari companii producătoare de aparatură de înaltă tehnologie precum şi centre universitare de cercetare de prestigiu se întrec în idei şi brevete de invenţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1