Au ieșit rezultatele testelor de sânge! Ce alcoolemie avea turcul care l-a accidentat grav pe polițistul de la Rutieră?

foto_baza_turc.jpg

abdullah atas alcoolemie accident politist
Abdullah Atas a fost transferat marți dimineață la Penitenciarul Rahova

Omul de afaceri turc, Abdullah Atas, care a accidentat grav cu mașina, sâmbătă noapte, un polițist de la Rutieră, în sectorul 1 al Capitalei, avea o alcoolemie de 1,65%, potrivit Digi 24.

Probele de sânge recoltate de la Abdullah Atas indică o alcoolemie de 1,65% la două ore după producerea accidentului și de 1,35% la trei ore după accident.

Abdullah Atas, care a intrat cu maşina în poliţistul de la Brigada Rutieră, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului. Mandatul de arestare a fost emis duminică noapte, la solicitarea procurorilor Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Ancheta în cazul cetăţeanului turc Abdullah Atas, administrator al firmei Atas Light, care are mai multe magazine cu corpuri de iluminat, este făcută de poliţiştii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 03.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

Potrivit anchetatorilor, poliţistul de la Brigada Rutieră i-a făcut semn omului de afaceri Abdullah Atas să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului de la rutieră, a accelerat şi l-a lovit. Poliţistul a rămas pe capotă aproximativ 350 de metri, apoi a fost aruncat pe şosea.

Conform anchetatorilor, după ce l-a lovit pe agent, omul de afaceri turc a fugit de la locul accidentului şi a fost prins de poliţişti în Pipera.

Loading...