Au găsit vinovatul pentru prăbuşirea porţii de la intrarea în Timişoara care a omorât un student

Poarta de la intrare în Timişoara care a omorât un tânăr nu a căzut strict din cauza vântului, ci din cauza unei bucăţi de acoperiş care a lovit construcţia. Aceasta este verdictul dat de Cătălin Iapă, consilierul personal al primarului Timişoarei, Nicolae Robu.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, consilierul personal al primarului Timişoarei susţine că „poarta a căzut din cauza impactului cu acoperişul clădirii albe din stânga care a fost luat de vânt, nu din cauza strict a vântului!”. Iapă îşi bazează teoria pe un detaliu din înregistrarea care surprinde momentul prăbuşirii porţii. Din imagini pare că exact în momentul prăbuşirii porţii, construcţia este lovită de un obiect alb, care pare mai degrabă o bucată de pânză sau banner. Este adevărat că în imaginile care surprind intervenţia pompierilor pentru descarcerarea tânărului omorât de poartă se vede o bucată de tablă de acoperiş, dar aceasta este foarte mică raportat la dimensiunea porţii care a căzut. Pe de altă parte, Cătălin Iapă, admite că în apropierea porţii a fost distrus şi un banner, relatează adevarul.ro. 

Este adevărat că în imaginile care surprind intervenţia pompierilor pentru descarcerarea tânărului omorât de poartă se vede o bucată de tablă de acoperiş, dar aceasta este foarte mică raportat la dimensiunea porţii care a căzut. Pe de altă parte, Cătălin Iapă, admite că în apropierea porţii a fost distrus şi un banner.
 

loading...
Loading...