Au fost nouă protestatari și în Teleorman! Oamenii spun că nu ies din casă, de frică

Ultima actualizare:

    Doar nouă oameni au protestat aseară, în AlexandriaFoto: liberinteleorman.ro
Doar nouă oameni au protestat aseară, în AlexandriaFoto: liberinteleorman.ro

Greu de crezut, dar da, s-a protestat și în Alexandria, în județul Teleorman, pe 20 ianuarie. Nouă persoane s-au adunat în fața Casei de Cultură pentru a manifesta împotriva guvernului PSD-ALDE. Oamenii spun însă că le e teamă să protesteze fățiș pentru că atunci când s-a mai întâmplat, au existat consecințe.

Teleormănenii spun că nu ies din case, de frică. O florăreasă a mărturisit că nu mai merge la proteste din cauza consecințelor nefaste care se pot abate peste afacerea din care-și câștigă existența: „Da, mie îmi e frică, dar nu pentru mine. mă tem că ăștia nu vor pleca niciodată. Mă tem că aici ne vom întâlni și peste un an și că vom sta în frig, exact așa cum stăm și acum: degeaba. Eu am venit aici pentru că am văzut oamenii aceia din Cluj...Nu știu, e o formă de respect pentru ei...”, a declarat femeia, pentru liberinteleorman.ro.

Tudor, un tânăr din București, spunea că a venit în Alexandria la rude, dar când a văzut că în fața Casei de Cultură se adună manifestanți, s-a gândit să participe și el la protest: „Eu sunt aici pentru că mi se pare un lucru extraordinar să spui că ești nemulțumit aici. Fix aici! La rădăcina Răului. Eu cred că lucrurile nu se vor schimba și că teama nu se va spulbera în Teleorman până în ziua în care se va face și aici dreptate. Asta lipsește. Și cred că mai e o anumită comoditate. Că nu tuturor le e frică, dar cred că le e mai ușor să stea acasă. Aici plouă. Poate că ăsta e motivul. Vreau să cred asta”, a mărturisit Tudor, potrivit sursei citate.

Casa de Cultură este însă nefuncțională, iar oamenii au manifestat pe întuneric, aproape că nu i-a văzut nimeni. Văzând că sunt atât de puțini protestatari, polițiștii nici măcar nu s-au mai obosit să supravegheze zona. A trecut o singură dată o mașină de poliție prin fața instituției și asta a fost. S-au gândit că oricum nu-i ia nimeni în seamă.

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net