Au făcut pârtie de săniuş pe pasajul aflat în construcţie

p15-act-1.jpg

Distracţie maximă în weekend pe pârtia improvizată
Citeste tot despre: 

Dacă tot nu este deschis pentru circulaţia autoturismelor, pasajul de la ieşirea din Ploieşti spre Strejnic, aflat în contrucţie,  a devenit, peste noapte, pârtie de săniuş.

Având în vedere că a nins abundent în ultimele zile, iar în Ploieşti micuţii nu au unde să se dea cu sania, pasajul a devenit locul de întâlnire al celor mici. “Am văzut că s-a dat altă utilitate pasajului. Copiii au făcut acum derdeluş pe pasaj. Noi ne dorim ca acel pasaj să devină funcţional, dar până atunci poate să se bucure şi copilaşii…”, a declarat Adrian Dobre, primarul Ploieştiului.

p25-act-2.jpg

Ieri copiii au făcut cale întoarsă pentru că bucata de pod a fost închisă de constructori

“Accesul este îngrădit, sunt parapeţi, nu prezintă risc zona”, completează edilul. Luni, la prânz, însă micuţii au făcut cale întoarsă, după ce constructorii au închis bucata de pod cu nişte parapeţi de beton. “Acum e închisă, am fost acolo cu copilul şi nu ne mai dă voie”, ne-a declarat un bunic.

p35-act-3.jpg

Ieri copiii au făcut cale întoarsă pentru că bucata de pod a fost închisă de constructori

“Nu ne mai lasă să intrăm”, spune un alt părinte supărat că micuţii nu au mai fost lăsaţi să se distreze. Proiectul pasajul rutier de la Gara de Vest costă aproximativ 60 de milioane de lei. Această arteră ar urma să fie gata abia în primăvară. Conform proiectului, pasajul va avea o lungime de aproape 300 de metri şi va trece peste calea ferată, în zona Gării de Vest.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1