Au defilat în rochii, apoi le-au mâncat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu doar manechinele unei prezentări de modă au reprezentat tentaţia serii, cât mai ales rochiile pe care le-au purtat. Iar asta pentru că au fost... din ciocolată! Fetele au defilat la inaugurarea unui club din Mamaia, după care creaţiile au fost „mâncate” de invitaţi.

Moda secolului XXI a depăşit tradiţionalele colecţii. Într-un club din Mamaia, maestrul cofetar Silvian Miron a prezentat, vineri noaptea, o colecţie de 14 rochii de ciocolată.

Mai exact, modelele au avut bucăţi de ciocolată lipite de rochii, pe care, mai apoi, le-au desprins şi oferit celor din club.

Mireasa colecţiei a fost Mioara Peniu (28 de ani). „Am avut o ţinută din ciocolată albă, cea mai dulce rochie a mea", a spus modelul după ce a coborât de pe scenă.

Seara a continuat cu un recital al maestrului Gheorghe Zamfir, iar spre dimineaţă şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi-a făcut aparaţia în club.

A făcut un Buddha de 100 kg

Pentru inaugurarea clubului, Silvian a primit o comandă specială: să facă un Buddha din ciocolată, având în vedere că denumirea clubului e Buddha Bar Experience.

simeon stalpnicul png

„Am folosit circa 100 kg de ciocolată neagră. Am lucrat 10 zile la piesă, iar dimensiunile sunt colosare: peste un metru înălţime, 90 cm lăţime şi 60 lăţime", spune maestrul cofetar.

Bustul va sta în club cât va rezista.

O rochie purtată de prinţesa Diana a fost vândută cu 821.000 de dolari

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net